fredag 11 mars 2011

Går åt rätt håll

Jag började köra GI-rivstart 14 februari, det är nu lite drygt tre veckor sedan och jag har på den tiden varit jättedålig på att träna. Jag har vandrat runt i Stockholm och jag har promenerat någon gång med Mrs Data eller med Tant Barbro, men mina fina träningsprogram har jag då inte kört med i den utsträckning jag borde. Ändå har jag gått ner 5,2 kilo. Det är nästan två kilo i veckan.

I dom två veckorna som är kvar ska jag köra i lite högre växel. Köra mina träningsprogram och fortsätta vara hård på min diet. Jag ska, när fem veckor har gått, väga tvåsiffrigt och när datumet för inskrivning på översiktsenheten är så ska jag inte vara berättigad längre för jag ska väga under 35 i bmi. Jag började på ett bmi på 39,8 och är idag på ett bmi på 37,9. Jag har alltså sänkt mitt bmi med 1,9 på tre veckor. borde jag då inte kunna sänka mitt bmi med 2,9 på 4 veckor? För er som undrar varför jag vill det kan kika här.

Nu ska jag gå och äta min morgonomelett.

11 kommentarer:

 1. You go girl!

  Fler prommisar och mer yoga? :)

  SvaraRadera
 2. Ja visst fasen, jag har faktiskt varit duktig på yogan också, en gång i veckan. Hade jag inte med i tankeekvationen ;)

  SvaraRadera
 3. Jag är lite irriterad faktiskt för jag frågade om överviktsenheten och de sa att jag låg inte över gränsen för att kunna bli remitterad dit. Jag har ett bmi på över 36... Så om gränsen är 35 så kan de skicka dit mig med andra ord. Känns ju sjysst med tanke på att jag inte får den hjälp jag skulle behöva på vårdcentralen...

  Du är jätteduktig som klarar det så bra. :)

  SvaraRadera
 4. Vad har du provat med själv? Jag upplever att det jag gör nu faktiskt fungerar menar jag :)

  Du skulle typ få ta min plats som det ser ut nu, för jag vill inte gå på soppor, igen.

  SvaraRadera
 5. Wow!!!
  Grattis och lycka till i fortsättningen.

  SvaraRadera
 6. Just nu försöker jag bara äta som folk och träna lite men det fungerar inte. Jag behöver antagligen mycket stöd och hjälp som det ser ut, vilket jag inte riktigt får. Ja förutom hemifrån då om jag vill.

  SvaraRadera
 7. Tack Ebba och Anneli

  Lusth, du får ta kontakt igenom beskriva ditt problem och säg att du är berättigad överviktsenheten eftersom du väger över bmi 35 helt enkelt. Förklara att du behöver stöd och hjälp i din kamp.

  SvaraRadera
 8. Mycket bra jobbat! Mat är mycket bättre än soppor och att drastiskt minska på kolisar ger ett toppenbra resultat *vet*. Nu är det bara att köra vidare!

  SvaraRadera
 9. Valerina (Åsa)12 mars 2011 17:32

  Grattis, det är ju en kanonbra viktminskning :)

  SvaraRadera
 10. Tack tack, japp, jag kör så det ryker :D

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive