måndag 27 december 2010

Jag har sagt det förr men jag säger det igen

Det finns en gud, och han hatar mig!

Jag har genomgått en del prövningar och oftast har jag kommit ut, hel, på andra sidan. Denna julen är inte något undantag men jag är rädd att min deadline kommer ryka i försöken.

Jag klarade mig från att genomgå den otäcka sjukdomen resten av familjen genomled över jul men istället har jag fått uthärda andra sviter som har med min mycket sköra mage att göra. Efter att knappt ha ätit något över jul så hade vi julbord i går där jag satte i mig korvar köttbullar och godsaker. Klockan åtta däckade jag och sedan låg jag i kramper fram till tvåtiden på natten. Alltså försvann hela söndagskvällens skrivtid till ett helt onödigt magsmärtsparty som dessutom tog ut sin rätt även i dag. Jag har legat sängbunden och gnällig hela dagen. Jag har haft ont i hela kroppen och totalt matt och slö i huvudet. Jag har skrivit en hel mening på romanen men sen tog det stopp. Jag hoppas att morgondagen är snällare för sedan på kvällen kommer jag nog att få ta över stafettpinnen på vår uppsats igen så det blir dessa stackars timmar i morgon förmiddag som gäller. Men om jag skjuter en vecka över deadline är det väl förlåtligt, det är ju ändå anledningar som jag inte kan göra så mycket åt.

Med tanke på varför jag blev sängliggande tror jag att uppstressning över deadlinen är en aning kontraproduktivt så jag tänker inte göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive