torsdag 9 september 2010

Önskelistan inför ombyggnaden

Jag sitter och kikar lite på ThinkGeek där dom har så många underbara ting. När jag sitter där och kollar så kommer jag på att många av dessa saker är ju sånt som vi kommer behöva när vi bygger om här hemma *harkel* så jag har börjat skriva ner en önskelista över sånt som jag tycker skulle piffa upp vårt hem eller helt enkelt bara kommer vara en stor hjälp i vårt arbete att få ordning.

Here goes:

Först har jag hittat denna underbara väggbild till vardagsrummet. Det är ju en jättebra grej eftersom vårt hus kommer bli så mycket mindre nu och den här bilden ger ju rummet lite mer rymd liksom (inte bara på ett sätt).

Och då vill säkert sonen också byta tapet

Här har vi det ultimata hjälpmedlet i vårt kök. Jag vet inte hur många gånger man tagit fram en burk och sett flera olika datum på den, utan årtal, och så varit lite så där osäker på om man vågar äta skiten. Här har vi ju det som som skulle lugna ner oss.


Det blir ju alltid roligare att äta kinamaten med dom här, och vi har ju redan skaffat oss lite galaktiskt tema så varför inte köra på. Ja ja säger väl den petiga, dom där pinnarna är ju inte från samma stjärnserie som väggmönstret, nej, men det är nära nog! Rymd som rymd liksom.


Och jag tyckte i alla fall att den här kakburken var snorsnygg! Skulle väl passa in i stilen?

Sen går vi över till det nya duschrummet:

Jag håller ju på att satsa på att bli den nya stora skräckförfattaren och vad passar väl inte bättre som inredning på toaletten än det här? Man kanske måste sätta en sensor vid dörren så att man hör hysteriska drag över en fiol varje gång man öppnar den så man verkligen kommer in i stämning.

Man får inte glömma detaljer som schampo, det måste ju stämma med resten av inredningen.

Ja men vad väntar ni på, det är ju bara att gå in på ThinkGeek och beställa hem så ni har grejerna färdiginpackade inför vår omrenoveringsfest.

4 kommentarer:

  1. Du ville ha en reaktion.

    Köper jag något blir det kakburken. Till mig själv! Och kanske ätpinnarna till japanfreaket stora J.

    SvaraRadera
  2. Jag som trodde vi skulle komma in på en brygga nästa gång vi kom in i ert vardagsrum :D

    SvaraRadera
  3. Uschans. Duschdraperiet var INTE i min smak :P Men det har du ju redan förstått ;) Däremot älskar jag kinamatspinnarna och Super Mario-tapeten :D Give me!!!! :D

    SvaraRadera
  4. Det roliga är att jag trodde maken skulle tycka att det var lite si och å med det där draperiet, jag älskar det ju eftersom jag äskar skräck. Men han gick också igång på det och det var nog en av de få saker som han vill ha av allt jag listat upp :D

    Visst är pinnarna läckra

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive