Dottern satte i sig fem stycken och sonen uttryckte att de var ätliga och åt en, vilket är ett mycket positivt betyg från hans sida.
Jag själv är mycket nöjd med resultatet. Jag tog bara köttfärs och blandade i tacokrydda. Kramade fast färsen på spett och lade på kanten av en ugnsform så att köttet var i luften. Femton minuter på 225 grader och sätt på grill de sista fem minutrarna för att få lite mer färg. Servera med ris och tzatziki (hade tyvärr inte det sistnämnda så det fick bli vanlig vitlöksås).
En till himla positiv sak med spetten är att när det grillas droppar fettet ner i pannan under så det blir rena rama smal.maten också.
Jag själv är mycket nöjd med resultatet. Jag tog bara köttfärs och blandade i tacokrydda. Kramade fast färsen på spett och lade på kanten av en ugnsform så att köttet var i luften. Femton minuter på 225 grader och sätt på grill de sista fem minutrarna för att få lite mer färg. Servera med ris och tzatziki (hade tyvärr inte det sistnämnda så det fick bli vanlig vitlöksås).
En till himla positiv sak med spetten är att när det grillas droppar fettet ner i pannan under så det blir rena rama smal.maten också.
Kommentarer
Skicka en kommentar
Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.