torsdag 26 augusti 2010

Dags för kvällste

Dagar avrundas alltid med en kopp Chai!

Nu avslutas dagen som försvann. Jag har inte varit helt kurant de senaste dagarna vilket resulterade i denna orkeslösa dag.

Jag började med att vara lite hurtig och tvättade fönstrena i köket. Även om det inte var vår kunde jag inte skylla på det längre eftersom de inte tvättades när det var vår. Det var helt enkelt dags! Sen skickade jag ungarna till dagis och fritids och sen målade jag naglarna och åkte och hämtade Catice vid tandläkaren. Jag hade inte kommit igång med skrivandet innan jag hämtade Catice eftersom jag inte kände att jag kunde hänge mig när jag inte visste riktigt när jag skulle iväg, men efter att jag hämtat henne så skulle det bli skriva av.

När jag åkte och hämtade henne insåg jag att jag inte borde satt mig bakom ratten. Jag förväxlade vid ett tillfälle broms och gas, som tur var hade jag foten på kopplingen vid tillfället så det blev bara en pinsam varvning, men ändå. Jag upplevde att jag inte hade så pass kontroll över körningen som jag borde ha och jag kände mig mer och mer matt i kroppen. När jag kom hem var det kört.

När barnen var hämtade och klara så gav hela min kropp upp och jag beställde pizza för att sedan gå och lägga mig. Jag låg däckad i sängen mellan fyra och sju då jag gick upp och satte mig framför datorn för att kanske skriva lite. Jag surfade in på facebook och kände att jag nog inte var riktigt upplags för att skriva.

Hur är det egentligen med det, bör man skriva när man är seg i kolan, då gör man väl bara ett dåligt jobb som man måste göra om senare, eller gör man det? Jag sitter nu och funderar över det.

Om jag känner mig själv rätt kommer jag sitta och fundera över det tills jag bestämmer mig för att titta lite på csi och sen däckar jag.

förutom fönsterna så känns det som om jag lika gärna kunde struntat i den här dagen, Catice kanske tycker det fanns något annat nödvändigt med den här dagen, men om man tänker efter borde jag aldrig satt mig bakom ratten i dag. Nu... fundera, patiens, csi och sova...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive