fredag 30 juli 2010

Nu har den kommit

Twilight
Framsidan av boxen

Jag fick genomlida svåra prövningar innan jag kunde få med mig belöningen hem. Maken ringde och berättade att den kommit till uthämtningskiosken redo att hämtas ut. Jag fick en massa siffror jag skulle rabbla när jag anlände och sedan frågade jag om jag inte behövde hans ID. Det kunde inte maken tänka sig att jag skulle behöver. Sagt och gjort, jag hoppade upp på cykeln och trampade iväg. Regnet hängde i luften men jag tänkte att jag nog skulle hinna. När jag var ute tidigare under dagen hade jag slängt på mig en regnjacka som gjort mig totasvettig så den här gången valde jag att endast ha på mig en fliströja vilket gjorde att regn skulle kännas lite väl ironiskt vid tillfället.

Jag kom fram, hoppade in i butiken och rabblade alla siffror och nummer. Han påpekade då att det var ett manligt namn på paketet och så granskade han mig och frågar om jag har ID. Jag säger att jag har ju mitt ID, men det dög ju inte, fast jag och maken heter i stort sett samma sak. Jag svor och blev en sån där riktigt irriterande brud som fräser och står i för så jäkla kul var det inte att cykla i duggregn. Jag ringde till maken och gnällde lite eftersom han sagt att jag inte behövde ID.

Jag satte mig på cykeln för att trampa hem igen och...

då kom regnet.

Nej, jag tror inte att det fanns ett mer ironiskt tillfälle för regnet att komma.

Jag beslutade mig ändå för att grabba makens pass och ta bilen tillbaka för att hämta paketet. Jag bad om ursäkt när jag ändå kom tillbaka eftersom jag varit lite väl grinig av mig när han bara skött sitt jobb. Och det är ju ändå bra att dom är noggranna, annars kanske någon annan än jag kommer och hämtar mitt paket som är beställt i makens namn.

Vad fick jag då?

Baksidan av boxen

Innehållet:
Två dvd med massor av extramaterial
en planch
fyra klistermärken
en bunt vykort
och några samlarbilder

Allt utom själva filmen har blivit grundligt studerat av mig.

Filmen väntar jag med till i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive