torsdag 29 april 2010

Nu är sista dagen avklarad


Jag fick presenter
titta så fina

Idag var sista dagen på mitt jobb, mitt, på måndag, föredetta jobb, för det är inte förrän på måndag jag är arbetslös på riktigt. I morgon är jag kompledig och då ska jag vara ledig också och inget annat.
Min avslutning firades på Sokrates lunchrestaurang på torgen i Kumla. Samordnaren höll ett litet tal och de gav mig dessa fina skålar och muggar. Blomman fick jag när jag började och jag har fått mycket hjälp med att hålla den vid liv för jag själv har lågt ifrån gröna fingrar. Sedan jag höll på att ta kol på min samordnares blommor i somras har hon lärt sig att jag inte ska ha med växter att göra och därför fick jag skålarna istället för blomma nu när jag slutade.
Det blev en kommentar angående mina fula muggar jag haft under året och att de tyckte att jag nu skulle få lite mer stilrena och plain muggar varpå jag kontrade med att det var lungt, jag har ju porslinsfärg hemma.

Jag hade också present till de i missbruksgruppen, de fick alla var sin ask antistresstabletter, det var uppskattat.

Jag fick frågan upprepade gånger: hur känns det nu då?
Ja, just nu känns det inte så mycket, det kommer nog på måndag men med tanke på att jag haft detta jobbet i ett år nu och människan är ett vanedjur, så kommer det nog kännas mycket tomt och konstigt. Men jag går i alla fall därifrån med ett års viktig erfarenhet av myndighetsutövning, jag har varit tvungen att lära mig snabbt tänja på mina gränser i fråga om at klara av stress och ta snabba beslut.

Många tyckte att jag skulle se på det med spänning, vem vet vad som händer nu, och det är ju sant, men det skulle ju kännas tryggare med ett jobb, men det bästa scenariot skulle ju vara att dom ringde och erbjöd mig jobb, där jag kan börja i början av september.

2 kommentarer:

  1. Ja hoppas det ringer nån och erbjuder digett sånt jobb,,,som börjar efter sommaren,,,vore ju perfekt :)

    SvaraRadera
  2. Japp, och ju tidigare dom erbjuder ju lugnare kan min sommar bli :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive