onsdag 17 februari 2010

Frillan


Kom på att jag snackat mycket om den nya frillan men jag har inte visat upp den ordentligt. Så här ser den ut. Det är uppklippt i nacken, jag har längre snelugg och snipor vid öronen. Det var redan svart och brunt innan men jag slängde i lite mörkröd färg så det är nära på vinrött på sina ställen. Denna frisyr har påkallat sin uppmärksamhet på jobbet och jag har bara fått positiva tillrop. I dag fick jag smeknamnet "hon med den snygga frisyren" utav en som inte kom ihåg vad jag hette.

Det är ju roligt att få lite positiv kritik, även om det nu är på utseendet och inte på min arbetsinsats, men ändå. Närmsta chefens kommentar var "jaha, kort, det skulle jag aldrig vilja ha, hade det en gång bla bla bla..." har inte riktigt kommit underfund om jag ska tolka det som positivt eller negativt än så jag bestämde mig för att tolka det med en axelryckning och gå vidare i mitt liv, lika bra.

De flesta tycker jag är modig, men jag vet inte jag, jag har ju bara återgått till något som jag vet fungerar, sen att dom inte sett det tidigigare, det är ju inte mitt problem.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker det är skitsnyggt! Och chefen............ Det är bra att du inte bryr dig. (Osäker människa, hon måste ha ett jobbigt liv.)

    SvaraRadera
  2. Tycker du passade jättebra i den frisyren :)

    Din chef?? Ja vad ska man säga?

    SvaraRadera
  3. Nu vill jag bara säga, så att detta inte tolkas som ett "snacka skit och chefen"-inlägg, för det är det inte. hon får ju tycka vad hon vill om mitt hår, säger inte heller att hon inte gillade det, hon hade bara ett ganska roligt sätt att uttrycka sig på som jag log lite åt så att säga.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive