tisdag 16 februari 2010

Ännu inga kommentarer


Dom kanske överlever en hel dag på kontoret utan uppmärksamhet. Annat med frisyren, idag tillkallades extra personal till receptionen på grund av mitt hår.

6 kommentarer:

  1. Ups, detta kom uppenbarligen inte ut rätt märker jag. Anledningen till min kommentar om mina örhängen var för att det är döskallar, var inte riktigt säkert om de skulle få ett positivt bemötande på jobbet men de gick alltså helt obemärkt förbi, vilket är positivt. Att de kallade in extrapersonal i receptionen på grund av mitt hår var bara skrattframkallande.

    SvaraRadera
  2. ja de vet ju verkligen vad som är värt att uppmärksamma på ditt jobb,,,,eller typ inte (tänker på kommentarerne om din födelsedag) :D
    Jag tror dina örhängen passar väldigt bra på dig :)

    SvaraRadera
  3. Alltså, nu menade jag om det var örhängen av märket Ego? Eftersom jag tycker mig känna igen dem, då jag sålde sådana i den där butiken jag nästan har glömt bort att jag jobbat i. ;)

    SvaraRadera
  4. dom e coola... har nästan likadana haha

    SvaraRadera
  5. He he, ja du mrs. Det märks tydligt att jag inte är någon märkesnörd för jag visse inte för att märket hette se. Men att dom är köpta i er eminenta affär det är jag helt bombis på
    Men mipi, visst är dom snajsiga!

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive