söndag 3 januari 2010

Jaha, så skulle det till ett nytt försök igen då

som jag redan berättat i min översikt över de senaste tio åren så har jag ju jojjat ganska kraftigt, upp 40, ner 40, upp 20 och där sätter vi stopp! Nu ska jag ner 20 igen och jag är med i två utmaningar. Den gamla vanliga hederliga viktutmaningen där jag skrivit in att jag ska gå ner 8 kilo på 9 veckor, vi får se hur det går med den saken och jag kommer rapportera här inne också så klart.
Utöver den utmaningen är jag med i en stegutmaning, först till en miljon steg, spännande, även detta kommer att rapporteras här inne.

Och så appropå ingenting så vill jag berätta för er alla att det är alldeles för kallt att gå med kort kjol och bara strumpbyxor om man ska en längre sträcka i vårt vinterväder av idag. Jag märkte det idag när jag gick på födelsedagsfirande hos Mrs Data med familj. Det liksom stack i låren på mig. Undrar om man bränner extra kalorier på det sättet.

3 kommentarer:

  1. En miljon steg lär ju ta skitlång tid för mig som bara pluggar och sitter här... Vikten däremot är min plan att försöka ta tag i. Jag slutade äta godis, kakor, glass, chips och äter mat och frukost med måtta så gick jag ner tre kilo på en vecka. Min plan är att gå ner 10 kilo allt som allt till sista Februari. Då har jag också fått hjälp av Reductil i en månad ungefär. Det ska ju gå lite snabbare med det där reductilen har jag för mig och om jag rör mig. Dags att ta tag i det här. Jag har 40 kilo att gå ner innan jag ska ta min examen och ge mig ut och jobba...

    SvaraRadera
  2. Brrrr..jättekallt. Själv var jag nära att förfrysa mina fötter. Till slut stack det och "Brann" i de. Så imorgon ska jag prova med ett par andra skor.

    SvaraRadera
  3. Du har fixat det förut så nu fixar du det igen!! "håller på dig" krams

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive