måndag 18 januari 2010

Jag tror jag kommer sova bättre i natt

Jag hade riktigt svårt att sova i natt. Maken kom inte hem förrän halv ett och när han kom hem satt jag fortfarande uppe eftersom jag inte hade ro i kroppen för att gå till sängen. När han kom hem var det lättare att gå och lägga sig men det var riktigt tufft att gå upp klockan sex när man kommit i säng vid ett på natten. Fem timmars sömn, det funkade bra i tonåren, men i dag är det riktigt tufft.

Jag har gått ner till 75% på jobbet nu eftersom hon som jag vikarierar för successivt kommer på att komma tillbaka och då får jag kliva undan, dock vet jag inte om min arbetsbörda ligger på 75% än. I fredags var jag tvungen att rusa från jobbet med många ouppklarade saker hängande i luften. Det var riktigt jobbigt. Jag hade missat att ringa en klient, jag hade inte klarat ut vissa frågetecken och några räkningar låg och tyngde mitt samvete. Det är troligen det som stört min ro hela helgen som förstörde min söndag så till den milda grad att jag fick brännblåsor i handen.

I dag fick jag skrivit undan en massa, räkningarna blev betalda, klienten blev ringd, fårgetecknen rätades ut och alla mina ärenden är sorterade och ordnade i huvudet. Det är den bästa huvudkudden så nu är stressmagen inte alls lika överspänd, det är skönt.

Nu ska jag bara få ungarna i säng, för sent som vanligt, köket skall städas undan och sedan skall jag sätta mig och slappa med mitt te och hoppas på att detta evinnerliga godissug ska gå över annars finns det risk att jag syndar i kväll för vi har choklad hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive