måndag 28 december 2009

Egypten - torsdagen rullade på

På torsdagen tänkte vi att vi skulle prova de där barnaktiviteterna som fanns. Det var någon slags barnaktivitet klockan tio och tre varje dag samt disco varje kväll. Vi hade tänkte prova aktiviteterna redan på onsdagen men då hade visst tjejen som hade aktiviteterna ledigt så vi hade väntat förgäves, precis som vår träff med apollo några timmar innan alltså.

Barnaktiviteterna gick ut på att barnen lekte lite med lego, provad lite cyklar och... tja sen var det väl inte speciellt mycket mer. Vi upplevde att vi själva kunde roa barnen bättre på egen hand.

Vi följde dock snällt med till lekparken först. Lekledaren vill däremot lära sig lite svenska vilket var kul, annars var det mest ryska som talades av personalen.

Självklart hann vi med att bada i den där inomhuspoolen också men det har jag ju redan visat bilder på jag hoppar det den här gången.

Dagen gick och kvällen kom där barnen var på disco och sen kom en spännande uppvisning på kvällen som vi stannade uppe för att titta på.



Medan vi väntade på att uppvisningen skulle börja blev sonen "uppraggad" av en jämnårig tjej som verkligen visste hur man skulle fånga en åttaårig killes uppmärksamhet. Sonen satt framför oss och såg nog relativt uttråkad ut. Plötsligt kommer tjejen från ingenstans, hon sätter sig på stolen bredvid och hoppar sedan närmre honom så hon nästan sitter i hans knä. Sonen såg nästan lite rädd ut först tills hon sliter fram ett gameboy advanced och började spela. Sonen satt som ett plåster och bara stirrade orubbligt på spelet och snart satt det en till jämnårig kille på andra sidan tjejen, lika hypnotiserad


Snart började dansen där tuffa killar hoppade runt tillsammans med fina flickor. Sen kom en mycket uppbröstad kvinna (utklädd man) och flirtade loss med alla killar i salongen. Två kvinnor som satt bakom mig såg mycket besvärade ut över detta vilket var roande i sig.



Sen kom det enda som lyckades slita sonens uppmärksamhet från spelet, en magdansös. När vi påpekade detta för sonen efteråt blev han lite förlägen och arg, vi fick inte prata om henne och där med basta!


Efter magdansösen kom två snurrjäppar, sånna där som snurrar så länge att man mår illa. Här gav vi upp och lämnade lokalen, barnen var trötta och började bli lite lätt skitjobbiga, klockan var ju ändå elva på kvällen.


Barnen hann knappt nudda kudden innan dom sov helt utslaget i sängarna.

Vi vuxna satte oss på vår veranda och drack te och lite whiskey tillsammans innan vi också gick och lade oss i den mycket hårda utdragningssoffan och sov stenhårt!

2 kommentarer:

  1. Men jösses vilken resa. Låter inte som att det var lika lyckat som när ni var i Egypten sist,,,,trist när man betalat mycket pengar för att åka dit :(

    SvaraRadera
  2. Jo men torsdagen var ju inte lika hopplös som tisdagskvällen och onsdagen, det började ju klarna lite här, vi hittade ju varmpoolen och så :).

    Sen blev det ju ännu bättre, som sagt, det kunde ju bara bli bättre.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive