torsdag 31 december 2009

Egypten - lite blandat

Här kommer lite random bilder från hotellet, och i bland överflödig information, men ibland lite rolig.

Det var här vi bodde, använd den informationen så som ni vill, som varning eller som någon slags sjuk reklam jag vet ju inte vad du gillar i semesterväg vill säga.


Och för att gå in lite mer på detalj så var det här vi bodde, man kan se den lilla vinkande rödklädde mannen på den största inzoomningen, det är min rödklädde man som står på vår veranda.

Vill även påpeka att den orange/vita väggen som ligger precis bakom vår bungalo är grannhotellet. Snacka om tätbefolkat!


Överallt på hotellet växte det en massa gigantiska ananaser, eller så var det bara något som min son tyckte det såg ut som.

Här är en av de i personalen som vår fyraåring charmade. Han kom med extra varm choklad åt henne utan att vi bad om det och sprang vid vårat bort hela tiden och busade med henne. Hon snackade svenska med honom och han skrattade bara. När vi åkte hem ville han ha foto på dottern som minne, man undrar om han ber om det när det gäller att små fyraåringar där nere.

Här var en annan som hon totalcharmade. Han jobbade i barndiscot tillsammans med en tjej som också verkade ta dottern till sitt hjärta. Denna långhåriga buse var även den som hon tog sitt bensaxbrepp på i ett tidigare inlägg, så byxorna gick sönder faktiskt så han hade lite problem inför det uppträdande han skulle ha efteråt. Förutom dessa två lindade hon två försäljare, ännu två servitörer, en guide samt två skeppare runt sitt lillfinger.

Här har vi discot. Här fick barnen lära sig en massa ryska så som
-RASVADIII (vet inget om stavning) som den långåriga snubben ropade med jämna mellanrum, då skulle barnen svara
-DAAAAA. Vi gissar att Rasvadi betyder, är ni med och Da vet vi ju alla att det betyder ja
sen ropades det ofta:
-KATOVA!
varpå barnen skulle svara dischemusich vilket vi tror ska betyda discomusik vilket jag sa till min dotter så hon svarade det istället, det var omtyckte verkade det som. Har ingen aning om vad Katova kan betyda dock.
Vill påpeka att barnen var hysteriskt söta när dom dansade framförallt fågeldansen.

Det fanns även dans för vuxna även om vi verkar ha en helt annan bild av magdans än vad de på hotellet hade, men jag är inte förvånad efter den dåliga information som de i receptionen hade.

Dom hade verkligen fingertoppskänsa inför det här med julpynt på hotellet. Vi gick verkligen igång på den här fina idylliska tillvaro i snömassorna som de gav oss det första dom gjorde. Lägg märke till de röda hotfulla gapen från de omringande vargarna och de härliga vildsinta ögonen som bara skriker "nu är det jul igen"
Vi tror att att budskapet skall vara:
merry fucking christmas it's your last one!

De hade även en väldigt söt kyrka som barnen var på hela tiden, och de var inte de enda för den där muren krympte eller trasades sönder under veckan och då hade vi järnkoll på våra ungar.

Det verkar som om även varma länder måste skylta med snö vid juletid, jag som trodde man åkte till Egypten för att slippa skiten! Men var kommer de fula antarktiska fracklösa stackarna in någonstans, har aldrig sjungit någon julsång om dom i alla fall.

Och att de står så nära de arktiska djuren är också fachinerande.

Det var även en tågåkande tomte och när vi kom stod det är varg lurpassande även på denna tomten men den hann tas bort innan vi hann dit med kameran, annars var det riktigt roligt.

Maken lade dock märke till tomtens härliga besatta blick, svarta ögonvitor och vita pupiler, jag vet inte om jag skulle lita på en sådan tomte, med det är ju bara jag kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive