fredag 3 juli 2009

varning för fula ord...

...eller veckans viktrapport.

Jo då, vägning varje fredag och idag är jag förbannad!

Jag ställde mig på vågen i morse och då stannade den på 88 kilo. Det är ett plus på ett helt jävla kilo. Detta efter att jag skrytigt inne på viktsnack om alla mina bra val jag gjort i veckan. Jag har inte ätit något mellan målen, jag har inte ätit tårtan som bjöds på jobbet, jag åt inte pizza i går när vi gick och åt ute utan höll mig till en avocadorulle, jag har skött mig exemplariskt både när det gäller maten och stegen.

Fredag och lördag har jag gått men inte haft stegräknare

Ordväxlingen mellan mig och min make var ändå lite söt, han är, även när han ligger och sover, mycket pedagogisk och peppande:
-Fan! jag har ju gått upp ett helt jävla kilo!, Helvete!
-Ja men älskling, du måste ju se det långsiktigt, du har säkert bara lagt på dig en massa vätska ska du se.
Men smarta make har säkert jätterätt, men det känns ändå jättesurt!
Det finns säkert någon med hästminne som vill påminna mig om helgen som var och säger att bröllopet hade med saken att göra, men jag var lite fuskig och vägde mig även i måndags och då hade jag bara gått upp 0,4, vilket jag borde ha kunnat jobba bort med min flitighet under veckans gång.

Jag får väl försökte pimpla några liter vatten här nu så får vi se vad som händer till nästa veckas vägning.

2 kommentarer:

  1. Det kan nog vara som så att vi samlar vatten nu när det är så varmt så drick en halvliter till eller nått varje dag så kanske det släpper.

    SvaraRadera
  2. Ja det kan absolut vara vätska,,,,men ja det kan också vara lite från bröllopet,,,jag har märkt att mina synder inte alls syns direkt på vågen,,,ibland kommer viktökningen efter ett tag :(

    MEN,,,,med tanke på den värme vi har haft nu så tror jag faktiskt på att du samlat vätska :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive