tisdag 10 mars 2009

Tillbaka till barnstadiet

I dag var jag på dotterns dagis och hälsade på. Det är sådant man får passa på att göra när man inte har ett jobb att gå till på dagarna. Det jobb jag egentligen har är så sett att söka jobb vilket jag kan göra mellan halv nio och halv två tisdag till torsdag, då barnen är någon annanstans. Av någon konstig anledning stör deras närvaro mig i min koncentration. Kan vara tjafs, bråk, tjat och gnäll som gör det. Att ringa till en, förhoppningsvis, framtida chef för att höra om de fått ens ansökningshandlingar och låta trevlig och artig med risken att han, eller hon, helt plötsligt ska få höra ett barn skrika saker som "han slog mig" "mamma ge mig godis" "mamma, jag måste bajsa, hjälp mig nu!" gör mig stressad, kort sagt. Eftersom jag lovat att vara med på dotterns dagis, efter att jag varit med på sonens skola, kände jag att det var på tiden att jag infriade detta löfte. Sist blev vi ju kräksjuka.

Nu över till mitt jobbsökande.

Jag har öppnat luckan till boxen och tittar utanför just nu. Det finns ju hur mycket som helst, om man inte låser sig vid en tanke.

Vi får väl se hur det slutar. Just nu har jag ute ansökningar på familjebehandlare, fältassistent, socialkonsulent och socialsekreterare. Jag tittar just nu på jobb som assistent, administratör och skolkoordinator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive