lördag 21 februari 2009

En grupp på två barn

Dottern, 4 år tillsammans med sin kusin, 3½ utgör gruppen i Kolmårdens äventyrsklubb. Dom ska tillsammans med två ledare ta sig igenom hotellet och kika på djur och annat spännande och sen slutar det med lite sånger. Att jobba med en grupp på två personer, som dessutom känner varandra sedan tidigare, funkar inte nog inte på samma sätt som att jobba med en stor grupp.

Dottern är en rosa liten bakelse och det är just rosa, rött, gredelin och andra konservativt tjejjiga färger som funkar för henne. Ledarna i gruppen ville få på henne en grön väst men hon avböjde vänligt med att hon inte frös. När de var påstridiga så förklarade hon att hon inte ville ha den färgen på sig. Tillslut gick hon med på att ha en på sig med siffran fyra på. Efter femton sekunder så suckade hon och sa "Fast gentiligen" och så tog hon av sig den med förevändningen att hon fortfarande inte gillade färgen.

Ledarena bestämde sig för att de skulle kunna hålla ordning på två barn, utan västar.

Samlingen.
Då skulle barnen sitta på små runda plättar, de fanns gula, gröna och blåa.

Färgproblemet åter igen. Medan de dividerade med henne om att kunna sitta någonstans så tröttnade kusinen (som ändå suttit jättefint från att han fått ordern) och gick iväg till bilarna igen och det sista vi såg innan vi bestämde oss för att bege oss var att dottern försvann åt ett annat håll.

Ledarna hade varit mycket självsäkra och tyckt att detta komma ju gå som en dans, de var ju lika många ledare som barn...

Vi får väl se hur det gått, om en timme eller så. Djuren kanske också hade fel färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive