måndag 19 januari 2009

Maginfluensa

Jag sitter just nu med min uppsats och alla de ändringar som jag ska göra på den. Bäääbs vill påstå att det inte är så mycket, men det är det faktiskt och att läsa igenom det som seminarieledaren skrivit att jag ska göra sårar mig bara mer och mer. Det var en sak när vi satt där tillsammans och gick igenom det det, då talades det om alla fel på ett pedagogiskt och fint sätt men när man ser dom i text så sårar dom.

Jag har ett diffust referenssystem? Va? Jag har ju använt mig av det referenssystem som de rekomenterat!

Språket är dåligt? Va? Jag har låtit min man, som mer eller mindre arbetar med att gå igenom texter, gå igenom arbetet. Jag kan gå med på att det säkert inte är helt perfekt, men inte fan kan det vara så jävla dåligt (ursäkta språket)

Jag ska gå igenom och ändra hela resultat och analys och det är svagt och jag ska gå igenom tidigare forskning igen för att skriva tydligare.

Jag bävar, jag drar mig, jag trilskas jag undviker. Det är som att sitta på toa och ha magsjuka, jag vet att bara jag kräks så är det över men jag vill bara inte, det tar emot och jag gråter över vad jag måste göra vilket känns som döden, men det är inte över förrän jag gjort det.

Precis så känns det med den här uppsatsen och jag vill faktiskt inget hellre än att elda upp den och göra något nytt.

Fy fan vad jag hatar den!

Och inte får jag röka heller...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive