måndag 19 januari 2009

jag trodde faktiskt inte att jag skulle sitta vid examen och gråta över en uppsats och känna att jag hatade den på det sätt som jag gör just nu. Jag vill verkligen inte skriva den här uppsatsen, jag mår dåligt av den, psykiskt och fysiskt och jag vill bara inte göra något mer med den. Jag vill bränna den. Jag vill radera den från min hårddisk för alltid.

Jag som alltid älskat att skriva uppsatser, tyckt att forskningsdelen vara den mest spännande. Jag har sett fram emot att skriva c-uppsats.

Tänk om jag vid november, när vi satt och fipplade med syftet, faktiskt lyssnat på den där tanken som cirkulerade som en centrifug i huvudet på mig.

"Det är inte bra, det blir inte bra,
gör något annat istället,
om det ändå inte blir det som du blivit ombedd att göra
så kan du ju lika gärna skriva om något helt annat,
som vikt/missbruk"


Lyssnade jag på rösten?

Nej!

Nu sitter jag med en uppsats jag hatar, som socialkontoret som bad om det inte är intresserad av, med en frågeställning som knappt är besvarad, med enkäter som visst har kränkt och sårat människor för att jag är så klumpig och dålig på att formulera mig när jag bara gjorde som det stod, "var tydlig och rak!"

Tankarna har kommit tillbaka "Skit i den, gör en ny!"

Min mage värker, tårarna rinner och jag vill bara inte sitta med denna maginfluensauppsatsen.

Nämnde jag att jag slutat röka...

1 kommentar:

  1. Men hördu,,,,snart är det över med C-uppsatsen och då kan du lämna den helt bakom dig. Det är inte långt kvar :) Vad kul att se att du la upp bilder från festen, jag vågade ju inte lägga upp några mer än de som jag och Ita_g var med på :)

    Du har förresten fått en utmärkelse i min blogg :)
    Kram och kämpa på.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive