söndag 11 januari 2009

Det går inte riktigt bra det här

Jag tog inget godis i går alls, jag smakade ett kex med sån där färskost på, ett! Jag känner mig jättestolt över att jag bara tog ett kex och inte började svulla för det var riktigt gott! Jag promenerade massor av steg i gå, över tio tusen, tillsammans med Paulina. Detta tackades jag med genom ett plus på 0,2.

Det här med att väga sig varje dag är både positivt och negativt. Jag känner att jag kan se hur trenden ser ut, hur mycket det är kvar tills på torsdag och så, men när sådant här händer, då är det jobbigare. 0,2 för att jag tog en liiiiiten bit ostkaka på morgonen tillsammans med min morgondrink (xtravaganza) och för att jag tog ett liiiitet kex på kvällen med färskost. Utöver det har jag inte ätit något lurt alls! Från att gå ner ett halvt kilo till att gå upp 0,2, det blir en skillnad på 0,7 av de småsakerna.

Frågan är hur jag ska gå vidare med det.
Ska jag:
  1. fortsätta som jag gjort sedan första januari, väga mig varje dag och vara jättestrikt, tills på torsdag?
  2. fortsätta vara jättestrikt med mitt matintag och hoppas att jag klarar den sista biten innan torsdag, men väger mig inte färrän dess?
  3. Köra på helfart och bara leva på soppa fram tills festen så jag kommer ner i vikt snabbare?
  4. skita i det. Att ha gått ner drygt 4 kilo på mindre än två veckor är redan skitbra. Varför plåga sig mera. Kör vanlig mat, sluta dieta och var nöjd med dig själv
Vad tycker ni?

3 kommentarer:

  1. Visste inte vad jag skulle rösta på hade 3 alternativ... Men tillslut tog jag det som jag tror gynnar dig bäst...

    DU har vart jätteduktig hela förra året, DU har vart jätteduktig som gått ner 4 kg på 2 veckor. DU ser ut som en helt annan kvinna än vad du gjorde förra året. DU är enorm som pluggat samtidigt som du gått ner i vikt samtidigt som du har har en familj och hus som kallar på dig...

    NJUT av skolan och livet denna sista vecka...

    Detta är min åsikt, men DU bestämmer vad DU vill göra oavsett rösterna du får...

    Mängder av kramar...

    SvaraRadera
  2. Zupermom skulle det ju stå...

    SvaraRadera
  3. Jag var lite fundersam över vem Z var :) men det var ju skönt att du redda ut det ;)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive