tisdag 13 januari 2009

Dagens

Jag satt i går och skrattade tills sent med Bäääbs och sjöng på vår lilla sång som vi ska ha på festen på torsdag (oj va improviserat det kommer att bli). Hon fick även kika lite på min uppsats som jag har sån ångest över. Lite input från henne har faktiskt gjort att min ångest släppt en aning. Den verkar inte vara riktigt så bedrövlig som jag upplevde. Det är förstås lite saker jag får ändra på, men den verkar inte vara vedmaterial i alla fall.

Jag satt och skrattade åt att jag skulle försvara den och sa att jag mer eller mindre skulle säga när jag får ordet till att börja med, att vi skulle ta och elda den och dansa runt den tillsammans. När de skulle fråga varför jag inte gjort saker som jag borde ha gjort, och som jag har full koll på att jag borde ha gjort så sa jag att jag skulle svara att jag borde ha gjort det, att jag skäms och att jag borde släpas ut på gården och piskas offentligt, men eftersom kroppsbestraffning är avskaffade i Svea rike så kanske det räcker med att jag skäms.
Bäääbs tyckte att det var att ta i.

Däremot såg jag att jag missat att ta bort några paranteser sedan pappa kom med förslag så på ett ställe så står det, mitt i texten (det finns en del material och verktyg) vilket känns lite, malplacerat.

Jag slutade ju dieta så där extremt i går och har nu märkt att jag är lite dåligt på att inte dieta eller, ska jag säga så här, det är antingen eller.

Jag har sedan dess ätit nån pepparkaka här, lite ischoklad här och sånna där chokladdoppade mandelmassegodisar. Det går alltså inte så jättebra. Det är ju tur att jag kompenserar det med att promenera 9 kilometer nu på morgonen.

Vi får väl se om jag överlever morgondagen. Nu ska jag fortsätta opponera på min uppsats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive