lördag 15 november 2008

Men vad är väl en bal på slottet

Idag skulle vi in till stan och köpa en hushållsassistent för över 5000 kronor. När vi väl var inne i stan skulle jag köpa någon svart klänning till kryssningen jag ska på på fredag, Någon svart snygg i enkel stil. På vägen till HM så råkade vi ramla in i en sån där lite mer fancy affär med festklänningar. Det mesta där inne var mil ifrån min stil, men helt plötsligt hittade min man något som han höll upp. Det var en jättefin mörkröd balkänning, klassisk design som var hur vacker som helst. Jag tittade på en i storlek 44 och tänkte "hjälp, den kommer jag aldrig få på mig" men det fick jag!

Den satt jättefint på mig och vi köpte den för 1200 kronor så nu har jag inhandlat klänningen till min examen.

När jag tittade mig i spegeln och påpekade hur bra den satt och hur förvånad jag var över att den överhuvudtaget gått på mig så sa maken att jag nog har gamla preferensramar i fråga om kläder och storlekar.

Visst är den fin,
lite håruppsättning och sminkning behövs nog för att matcha mig själv i klädseln,
och skor förståss, kanske något i klassisk glasstil

Jag har även köpt klänningar i storlek 42 och 40 idag oj va liten jag är och så fin jag kommer vara både på kryssningen och examen.

10 kommentarer:

  1. Jättefin klänning!!

    Men du, inte sjutton är väl kryssningen på fredag? Det är väl på lördag vi åker väl??? *snurrig*

    SvaraRadera
  2. Ja jo visst, den är på lördag men jag åker till stockholm redan på fredag och jag och zupermom ska gå ut på krogen på kvällen så det känns lite som om det börjar redan då för mig :D

    SvaraRadera
  3. *Åh pust* Då gjorde mig lite orolig där ett tag. :-) Tänkte, hur snurrig får jag vara liksom... *haha*

    SvaraRadera
  4. Den är jättevacker! KLär dig som en vacker dag!!
    Krams =)

    SvaraRadera
  5. Jag håller med alla andra. Den är verkligen jättevacker. Och man känner ju nästan inte igen dig:-) Du har ju blivit så smal. Jag tycker du har varit jätteduktig.

    Kram och hälsa alla.

    SvaraRadera
  6. Hur läcker som helst... Passar dig som handen i handsken...

    Ses om ett par dagar...

    Kramar..

    SvaraRadera
  7. Vad fin du var i klänningen och grattis till storlekarna!

    SvaraRadera
  8. Åh tack så mycket för alla fina ord, jag känner mig väldigt nöjd över klänningen och maken bokar tid för fotografering, as we speak, så vi kan föreviga denna vackra skapelse, och så ska väl jag vara med på ett hörn också

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive