måndag 24 november 2008

Jag är så lycklig

Vi har en hustomte, Åke från skogen, som bor på våran veranda. Han ska göra i ordning våran veranda så den kan vara färdig innan jul.

Jag är så lycklig!

I går när jag kom hem från kryssningen så gick jag och berättade grejer för maken när jag var på väg in från bilen till huset. Jag var mitt i en mening när jag öppnade dörren till verandan och jag avbröt mitt i meningen med ett glädjetjut som nästan väckte barnen.

Taket var isolerat och det satt plankor där, det var plockat och fint på verandan och det syntes att det var mitt i att göras något åt allt som måste göras. Åke sa att han ska bo där och göra klart nu så den blir fin och bra. Jag blev så glad.

Åke har även plockat och haft sig här hemma och sagt till maken att han ska göra fint för mig innan jag kom hem från kryssningen. Det var inte fullständigt kaos här hemma när jag kom hem. Det var nästan städat.

Jag är lycklig för jag kanske kommer ha ett fint hem här hemma när vi ska fira jul.

Tänk om jag bara kunde få något gjort på min uppsats också...

1 kommentar:

  1. jag älskar när "någon"/hustomten har varit framme och fixat. tex dammsugit eller diskat all disk. yay! /maria

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive