onsdag 5 november 2008

Det var ju lätt att se hur trött jag var igår

genom att bara läsa gårdagens inlägg. Jag gick knappt en enda mening rätt.

Jag ringde handledaren idag eftersom jag inte fått svar på mitt sms och mycket riktigt, hon hade inte fått det så det var ju tur att jag ringde. Nu är det ombokat till nästa vecka istället så då har jag ju hela helgen på mig (för att citera reklamen).

Jag analyserade min hjärna lite nu på morgonen. Jag tror jag har två stackare inne i hjärnan som kämpar för sin sak. Den ena är en tidsoptimistisk filur som tycker att ju mer man har att göra ju mer alert blir man. Denna filur sitter på en kista. I kistan ligger en halvkvävd stackars realistisk stackare som min make måste hjälpa mig att släppa fram i mellanåt.

Den här tidsoptimistiska filuren är lite av en slacker också när det inte finns "tillräckligt" att göra. Jag har ju haft grupparbete, hemtenta, c-uppsats och jobb på samma gång förut, nu är grupparbetet och hemtentan klar och då är det som om slackern lägger sig bakåt och säger "ja men nu är det ju lungt, knappt något att göra" och min arbetsmoral går åt skogen. Jag får inget gjort med c-uppsatsen och det där med jobbet känns som en bit kaka.

Stackaren nere i kistan däremot skriker lite hysteriskt ibland så jag kan höra och då blir jag lite småstressad men eftersom den andra snubben sitter på kofferten och inte vill släppa ut den andra personen så kommer jag inte för mig något.

Däremot så talades det om att statens institutionsstyrelse ska ha något convent i stockholm där de ska informera om just det dom informerade om i går och den kanske man ska åka på, låter ju trevligt. Nu ska jag göra mig redo inför anställningsintervjun i morgon och så ska jag göra mig iordning för jobbet i eftermiddag kväll. Jag måste packa gympapåse för jag ska spela vollyboll! Satan va kul!

Och så måste jag ju säga "hipp hipp hurra för USA!!! dom rösta rätt!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive