fredag 31 oktober 2008

Min dator har fått tuppjuck!!!

Och jag får små irriterande utbrott på den med jämna mellanrum.

Jag har tagit bort pekplattsfunktionen för jag tycker den är för känslig, men nu har den hoppat igång igen utan att jag gjort något och jag vet inte hur jag ska ta bort skiten igen. Det är några inställningar säger maken, tack, som om jag inte redan kunde räkna ut det, men vilka inställningar och var hittar jag dom?

Jag har redan nämnt att jag är ett tekninskt freak som inte bara är dålig på teknik, jag bär med mig någon slags förbannelse också så saker och ting funkar inte om jag ska försöka, men om nån annan provar, och gör exakt samma sak som jag precis provat, då går det finfint.

Det ultimata svarta hålet att bära med sig när man är född som kvinna eftersom jag får höra från folk i min omgivning att det är just för att jag är kvinna. Jag ber om ursäkt för min konstiga förbannelse till alla kvinnor, jag ger er dåligt rykte. Samtidigt som jag går omkring och inte vill bli betraktad på ett visst sätt på grund av det kön jag råkar ha mellan benen och anser att teknik inte har med kön att göra så blir det den ultimata dödsstöten för mansgrisar att utnyttja som vill visa sin makt i ord och trycka ner mig på grund av min vagina, äggstockar, livmoder, klitoris eller vad dom nu baserar sin könstekniska teori på.

I alla fall, tillbaka till problemet, jag kan sitta och skriva och helt plötsligt från ingenstans så markera min dator text och tar bort skiten för jag råkar komma på plattan som får för sig att jag vill markera text och så råkar jag tycka på en bokstav (eftersom jag skriver) och så försvinner ett helt stycke och ersätts med "b" eller liknande. Eller om jag sitter och läser så får datorn för sig att jag vill klicka ner en till tio sidor i det dokument jag letar relevant fakta i och så försvinner det jag håller på att läsa och jag hittar knappt tillbaka till var jag var.

När man håller på att göra en hemtenta på sex sidor så är det rätt frustrerande.

1 kommentar:

  1. Å, sånt där är sååå frusterande. Då är kortkommandot Ctrl+Z ovärderligt (ångra).

    Själv använder jag BARA touchpad'en och skulle inte klara mig utan den...

    Vad har du för operativsystem på datorn? XP eller Vista? Leta under kontrollpanelen så kanske du hittar det du söker.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive