måndag 6 oktober 2008

Helfart 1/35

Jahapp, då var första dagen avklarad på bara soppa och det har gått
förvånandsvärd bra måste jag erkänna.
Min bästa vän

Jag vaknade upp, hungrig men det dövade jag med vatten, vatten och åter vatten. Första soppslurken tog jag vid niotiden, en halv påse. Vi hade föreläsning hela dagen vilket kändes ganska bra eftersom jag då inte har tid att bli speciellt sugen på saker. Jag hade mitt te att smutta på under dagen också så jag fick lite smaksatta saker förutom soppan.

Regnskadad väg skyndar inte stegen

När lunchen kom tog jag mig en liten promenad för att få komma ut och röra på mig samt att jag skulle slippa känna dofterna från klasskompisarnas mat. Jag traskade i väg i den riktning som de andra sa att spåret skulle ligga åt och så bar det av. Jag hittade knappt först eftersom det var så dåligt skyltat men efter att ha passerat en kohage och antal vattenpölar så kom jag fram.

Cykelhjälmar, matlådor, skor
och nån tröjja låg i leran.


Framme såg jag resterna från slaget om hjullåset, det var en fruktansvärd cykelmassaker. Orsaken var skolklass som hade frilufsdag.


Det är omöjligt att
verkligen fånga
känslan i bilkön,
den kändes kaosartad,
långsam och lite desperat.

När skolan väl var över så bestämde jag mig för att traska hemmåt. Något jag var nöjd med eftersom det var något slags vägarbete så trafiken gick i snigelfart. Jag gick nästan snabbare än bilarna, det var kaos i korsningarna och köerna vara megamastodonta. Maken hade frågat om han skulle hämta mig idag, jag var glad över att han inte behövde göra det, det såg inte roligt ut.

Nu börjar dagen gå åt sitt slut och jag har avverkat 17 162 steg och utav dessa var 12 259 snabba. Jag har druckit fyra liter vatten och kissat mer än en hel skvadron samt att jag klämt i mig några koppar svart te. Jag har en halv påse kvar som jag ska ta nu efter detta inlägg och sedan ska jag sitta en stund och plugga innan jag går och nanar. Efter detta så kommer jag ha överlevt min första dag på 500 kcal och det har gått smidigt. Baksmällan kommer om några dagar och jag är mentalt förberedd på den för jag ska komma igenom det här!

God natt!

1 kommentar:

  1. Och jag följer reduceringen med spänning! Men jag vet att du kommer att klara ditt mål. Jag älskar dina bilder! De är så fina!
    Kram cissi

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive