lördag 11 oktober 2008

Dag 6/35

I dag var det lördag och godisdag. Jag har faktiskt sorterat godiset till barnen utan att en slicka på fingrarna efteråt. Jag fick sova länge vilket jag var tacksam för då jag slapp vara uppe och titta på när dom anda glufsade i sig sin frukost. När familjet åkt satt jag och jobbade med min uppsats.

Det har funkat bra, jag hade lite huvudvärk i morse men det botade jag med några glas vatten och sen var det bara att köra. Jag sitter nu med min kvällsdrink efter en lång promenad. När familjen började äta middag och sedan skulle avsluta med massa lördagssvull så stack jag. Jag var ute och gick i en och en halv timme, jätteskönt. Jag gick inte samma väg som jag brukar utan tog en rejäl väg genom hela stan och tillbaka från andra hållet. Jag hoppade in på en mack där jag fyllde på vattenflaskan och tömde blåsan och då fick jag se det sötaste och mest omtänksamma jag sett på en macktoalett förut tror jag. Förutom att det var jättefräscht där inne så hade dom...

en barntoalett tillsammans med en stor toalett!

Jätteomtänksamt.

När jag gick därifrån hände däremot något lite mer otrevligt. Jag halkade i hundbajs! Vad är det med hundägare egentligen, är det så svårt att plocka upp efter sig. Som tur var så klarade jag av att vurpa utan att sätta mig ner i det för då hade jag fått bajs på min nya fina jacka. Flaskan däremot flög all världens väg.

Stegen jag kom upp i idag blev så här många:
12 042 varav 9689 var av snabbare karaktär. Jag har nog fått i mig en så där tre liter vatten skulle jag tro.

Jag är så nyfiken på min måndagsvikt, hur många kilon jag kommer ha tappat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive