onsdag 17 september 2008

Trotsiga Perny går i regnet

Idag har jag knappt suttit någonting. Jag har stått med akademikerförbundet och gått runt och presenterad dem, jag har sprungit runt och satt upp reklam för föräldrabarndagen och jag har gått från universitetet hela vägen hem (ca 7 kilometer) Jag har gått fram och tillbaka i långhuset ungefär fem gånger (för de som vet hur långt långhuset är kan förstå min frustration) och jag har kommit upp i 19020 steg. Visst, det låter ju wow när man hör det så här, men jag måste nog säga woooohoooo!!! om normalviktsbloggaren. Hon tycker jag alltid kommer upp över 20 000 steg, varje dag. Jag tycker att jag gått mycket idag, jag är öm i benen, och då har jga inte ens kommit upp i de steg hon ALLTID tar *lyfter på hatten jag inte har*

Jag har ju varit motarbetad så fort jag planerat något så idag gav jag mig fasen. Jag skulle gå hem, jag hade tänkt gå till universitetet också men det satte tiden stopp för. Men hem, jo visst tusan skulle det gå. Jag hann inte längre än till tyblebron innan regnet började falla. Jag tittade upp mot det grå tunga molnen och hytte mentalt med nävet åt den, svor lite så där spottasnusgubbe åt vädrets makter och så gick jag ändå. När jag passerade Krämaren såg jag nog ut som en blöt katt, men jag fortsatte ändå.

När jag kom hem var jag blöt, men väldigt nöjd med mig själv.

Min nya korsett har kommit.

Den är absolut inte för liten för mig, inte för stor heller, än, men den är för kort. Maken konstaterade detta också. Visst ser det bra ut så här, men...
...vänder man på steken så ser det inte lika bra ut.

Den slutar på ett sätt och sitter på ett sätt att den trycker ner allt fett nedåt, jag har dessutom ganska slapp hud eftersom jag ändå gått ner så mycket, så all mjuk vävnad går hemst gärna ner så långt det går och bildar en jättekonstig buktning längst ner, nästan under magen. Att korsetten dessutom slutar vid naveln gör ju inte saken bättre.

Om jag ska ha den här så måste jag ha en kjol eller klänning med massa tyll så man inte ser att magen buktar ut som nån full kängrupung under naveln.

Nej nu ska jag vända trenden och gå och lägga mig före midnatt. En duch och sen ner under täcket och se lite på teve innan jag går och hälsar på John Blund. Blir nog jag som får gå till honom, han har nog inte koll på att han ska komma hit än.

3 kommentarer:

  1. Oj, tack! Men du - du behöver inte lyfta på hatten. Jag går inte 20000 steg varje dag. Idag står stegräknaren bara på 14823 steg :)

    Hur jag gör? Tja, jag har två hundar, så jag måste ju ut för jämnan :-)

    Snyggt med korsetten! Ser ju skitbra ut på översta kortet. Synd att den var så kort. Jag hade korsett när vi gifte oss (vägde ca 10-13 kg mer då än nu). Tyckte också att allt extrafett liksom pressades neråt och bildade en valk under korsetten. Snajdigt.

    SvaraRadera
  2. Men, beror det inte på hur man snörar? Jag tycker den ser helnajs ut i alla fall. Du och jag, eller du, jag och en jävla massa tyll på fredag ;) (inte för att jag hinner fixa, men i alla fall).

    Om det någon tröst, vilket jag antar att det inte är med tanke på att jag är en lat Motherf*, så går du i alla fall fler steg än vad jag gör :)

    SvaraRadera
  3. By the way, bli inte förvånad om jag missar första föreläsningen imorgon... Jag är kass.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive