måndag 15 september 2008

Handsken är kastad

Jag har på sätt och vis blivit utmanad eller rättare sagt, jag har tagit en kommentar till mig som en utmaning, vare sig det är en utmaning eller inte.

Jag brukar skriva inne på AFF (allt för föräldrar) och deras viktsajt. Jag brukar länka hit när jag har mina mat och viktrapporter. Så även idag. Jag fick detta svar utav Compax, en av skribenterna där inne:

”Jag tror att du kommer att få ett superminus nästa vägning, hang in there så kommer du att väga nåt på 7 nästa vecka tror jag

Detta inlägg svarade jag lite med hakan i golvet:

”-2kilo på en vecka?
Jag lovar dig!!! Om jag har gått ner 2 kilo på en vecka, om jag väger 80 kilo eller mindre på måndag, om en vecka, då lovar jag att jag inte hoppar på helfarten!!! Promis!!!
Men om jag väger över 80, då funderar jag på det
funerar starkare och starkare ju fler hekto över 80 jag väger
Tack för peppen

Och om någon tror på mig:

”Jep Jag tror på digStort minus nästa vägning som kompensation för ditt stillastående denna vecka

Så måste jag ju leva upp till det:

Och jag ska även köra en ordentlig matdagbok här inne så får se vad jag stoppar i mig - så kanske jag får ännu ett kol på mig att verkligen lägga ner en massa jobb på att slippa helfarten (för den är ju inte rolig) för nu har vi ett avtal

Nu ska jag ut och powerwalka till affären så jag kan inhandla en massa saker så jag kan baka smala kakor inför föräldrabarndagen på söndag. Jag såg ju en massa trevliga äppelrecept i går via länk här inne.

Så såhär ser det ut. Jag ska äta enligt xtravaganzas halvfartprogram, supernitiskt!!! Jag ska inte överträda, jag ska ge mig fasen. Om man tänker på det så är det ju lättare att leva efter halvfartsprogrammet än efter helfartsprogrammet eftersom man ändå får äta mat på halvfartsprogrammet. Jag ska göra ett superduperförsök den här veckan men om jag inte lyckas så blir det helfarten, lyckas jag så… ja då tar jag inte helfarten.

And let the betting begin!

Jag har startat en liten röstningspool högst upp, få se vad ni tror om mig :D

1 kommentar:

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive