lördag 20 september 2008

it's SÅ

Efter en riktigt tidig morgon och mycket mortion så gömde jag mina mörka trötta ringar under ögonen och åkte för att intaga en god middag med Bäääbs innan vi åkte till Its SÅ.

Jag hade tänkt ha min korsett under kvällen
men är rätt nöjd med att ha valt en lite lösare klänning.
Jag hade inte stått ut med något taightare.


Här är bilden på mig och Bäääbs när kvällen börjar.
Båda pepp, båda pinglor, båda jäkligt heta!

här är bilden på mig och Darth Vader, fast ur uniformerna,
om ni minns den tidigare bilden så kan ni ju jämföra.

När vi kom till conventum så var det rätt så lite folk där och det ekade nästan när man gick runt och pratade med folk (om inte det hade spelats musik hela tiden). Vid tiotiden var det helt perfekt med folk. Jag var verkligen jätte på G och tänkte att det här blir najs. Jag snackade med folk och hade jättekul. Jag såg inte så många band för det enda band jag var intresserad av var Teddybears som skulle spela kvart över tolv. Jag snackade runt och vad jag förstod så var alla där för att se just Teddybears. På stället var det 2500 personer och det var två dansgolv och tre barer på väldigt stor yta. Två våningar med rulltrappor och grejer. Om alla dessa 2500 personer skulle tränga in sig på bara ett av dansgolven så skulle det bli hysteriskt trångt, inget jag såg fram emot.

Det började bli hysteriskt trångt redan, fast folk var utspridda så min irritationsnivå höjdes. Jag var ju helt nykter och fick inte dricka annat än vatten under kvällen och när jag upptäckte att det var lättare att få tag på alkohol än vatten, då vart jag bra irriterad. Jag stod i köer för att få vatten och vid ett ställe fick jag bara svaret att dom inte hade något vatten. På nästa ställe fick jag en pappmugg för att få gå och ställa mig i kö till toaletterna, som även de var för få för alla männskor. De hade en liten rökbalkon på kanske 15 kvadratmeter som alla rökare på stället skulle dela på. Från början var det bara så himla trångt att man knappt kunde vistas där ute utan att gnugga sig mot de andra som också befann sig på balkongen men det ordnades upp med att det sattes vakter som stod och släppte på folk på balkongen i samma takt som folk gick ut. Kön var otroligt lång och jag kan tänka mig att vissa valde att inte ens gå in. Tröttheten tog över min kropp.

Kortfattat, ett trevligt och roligt intiativ, många fick vara med men det var lite dåligt organiserat i fråga om detaljerna, som är nog så viktiga som rökning, vatten och toaletter. Toaletterna var inget de kunde göra något åt, det vet jag men de hade en balkong till att öppna för rökning, eller så hade de kunnat öppna dörrarna längst ner precis vid rulltrapporna och gjort en inhägnad där folk kunnat gå ut. När det gäller vatten, ja jag vet inte hur doms ka lösa det och det är inte mitt problem att lösa men det är något de måste tänka på tills nästa år, om dom gör om det! Varannan vatten heter det, men det är omöjligt om det är så svårt att få tag på!
Nästa bild tagen på oss, halv tolv ungefär, Bäääbs, fortfarande pepp, jag...nääää, inte pepp.

Cinderella does it again!

I dag funderar jag på om jag gjorde rätt i att gå hem innan teddybears och jag intalar mig om och om igen att det var det. Det känns lite surt idag, men det kändes helt rätt igår för jag var irriterad, trött och kände inte för att trängas med 2500 personer framför scenen.

Snälla Bäääbs, säg att det var trångt!

2 kommentarer:

  1. Det var trångt, jag och gänget tog en taxi till publicum efter att teddybjörnarna hunnit spela typ två låtar.

    SvaraRadera
  2. känns skönt att ha gjort rätt.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive