torsdag 18 september 2008

Fartguppen närmar sig med stormsteg

I kväll är det its SÅ. Det är helt slutsålt och det kommer vara ett rejält röjj. Alla jag känner som är där kommer att dricka alkohol. I min diet ingår det inte alkohol, det är jag helt säker på. Någon kom med förslaget om light beer, men nej, inte ens light ingår. Jag kommer hela kvällen att leva på vatten och en power bar som jag ska ha med mig så det blir lite festligt i alla fall.

Jag måste vara benhård mot mig själv men jag känner redan att sockermonstret börjar bygga upp argument som "det är ju bara en gång om året" eller "Va fasen du har ju varit så duktig, vad gör det väl om du tar en ..." Jag är däremot väldigt benhård mot mig själv. Om jag nu ska kunna klara 2 kilo på en vecka så finns det inte utrymme för något sockermonster så jag måste helt enkelt vara stenhård, hela kvällen. Det gäller bara att inte ryckas med.

På söndag är det föräldrabarndagen där det kommer bjudas på kakor, tårta och andra godisheter. Där gäller det också att vara benhård. Jag kan ju inte dra mig ur heller eftersom jag är en av arangörerna. Bara att åka och vara glad och positiv utåt där med. Det blir nog te och powerbar då med, jag måste ju få göra det lite festligt i alla fall.

Jag är så pepp inför vägningen på måndag men jag måste erkänna att jag kommer bli så besviken om jag misslyckas.

I dag gick jag upp sex för att hinna gå till universitetet och nu är jag helt slut så jag undrar om det var ett bra drag. Det känns som om jag kommer vara seg i kväll och sova nu är inte en chans, jag har två barn som måste passas upp på och ett hus att städa. Jag måste nog lägga ner en del jobb på föräldrabarndagsförberedelser i morgon som att baka tårta och inhandla viktiga saker, samt fixa foldrar så det blir ingen vila då heller.

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för i kväll, bilder kommer i morgon.

3 kommentarer:

  1. Jag kan också vara hård mot dig ikväll om du vill :)

    Förresten så är ju festen ikväll värsta bästa ursäkten till att motionera, vi ska skaka röv så att conventum vibrerar ända ner i grunden :P

    JAG ÄR SÅ PEPP!!

    SvaraRadera
  2. och jag är mest trött


    fasen också

    SvaraRadera
  3. Man får energi av att dansa! Det löser sig bruden :)

    Jag är sprudlande idag, och jag ska säkert kunna smitta dig :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive