tisdag 16 september 2008

Den kom och den var dum

Korsetten damp ner idag

Jag plockade fram den och såg säkert ut som ett litet barn framför kalle ankas jul. Vi snör upp den till det yttersta och så skulle jag till och prova. Då, när jag försöker knäppa den, så sitter den för taight. Visst, jag får på den, men den sitter redan så taight att den knappt går att spänna mer (känns det som). Förövrigt kan jag meddela att det är skitsvårt att knäppa en korsett när man inte ser vad man gör. Mina tuttar skymde sikten så väl att jag jobbade helt i blindo, maken fick hålla på att knäppa. Sen fick han spänna.

Vill här förklara dilemmat som gjort att jag beställt en som är för liten. Inne på hemsidan finns en jättebra storleksguide, problemet är att jag hamnar mellan två stolar.
XXS 48 cm

Dra av 5-15 cm av korsettmåttet

XS 51 cm

"

S 56 cm

"

M 61 cm

"

L 66 cm

"

XL 71 cm Dra av 10-25 cm av korsettmåttet
XXL 76 cm

"

XXXL 81 cm

"

När jag drar bort runt 20 cm så hamnar jag på runt 66 cm och om jag drar bort tio så hamnar jag så klart på 76 cm, Här till dilemmat. Jag drog ju bort 20 cm eftersom jag såg mig själv som så stor och då hamnade jag ju på 66 cm och om jag drar bort 10 cm så hamnar jag på xxL. Jag valde den mindre modellen eftersom jag håller på att gå ner i vikt.

Så här såg den ut på.

Det finns en god anledning till att jag bara har kort på precis själva korsettdelen. Det råkar vara så att man inte får plats med tuttarna i korsetten om dom är större än normalt, mina är större än normalt, alltså får dom vara utanför. Korsetten i dig tryckte upp dessa så maken skrattade gott åt tuttarna som stod rakt ut, som en dålig tecknad film där tjejernas behag trotsar tyngdlagen, Jessica Rabbit, typ.

Jag var i alla fall tvungen att beställa en i rätt storlek

Så det får bli att bära den här på fredag istället.

Små detaljer att veta om Of Corset Is
1. det var två godisbitar med i paketet, så kallad kundvård
2. eftersom jag beställer två korsetter, även om det är vid två separata tillfällen,
så får jag strupmhållare på köpet, det är service tycker jag :)

3 kommentarer:

  1. Du är snygg i korsett.

    Och utan.

    SvaraRadera
  2. Jag blev först väldigt rädd, och trodde att jag skulle gå ensam med korsett på fredag. Sen blev jag glad, när jag såg att du hade beställt en ny. Sen tänkte jag att du nu har en att "krympa i" också, och det är ju bra :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive