onsdag 10 september 2008

Beam me home Scotty

Festen jag var på i kväll hade temat good guy, bad guy och eftersom jag var star ship captain av ett skepp från the federation of planets så var jag självklart en good guy. Men då måste jag ju ha en motpart, en bad guy. Vi pratade om det, jag och Bääbs och jag tyckte hon skulle vara romulan men hon tyckte inte det skulle vara förståligt av andra så hon ville gå som klingon (även om the federation och klingons hade en treaty i the next generation. Hon kände sig klingonsk.

Efter en hel del skulpterande hemma
så fick hon fram denna snygga pannan,
riktigt snygg måste jag säga!

Många pekade och sa "Star wars va?" och vissa frågade mig "Varit på många convent?" Jag försökte försäkra folk att "Nej jag är ingen Trekkie" men det trodde inte folk. Ibland när vi kom in på diskussioner kring Star trek så råkade jag kunna lite för mycket och då sa folk lite ironiskt "nej, jag är ingen trekkie... men..."

Jag är ingen trekkie!!!
Jag fick faktiskt uniformen av min man

Darth vader var också på kalaset Det fanns folk som trodde att det skulle hända oroligheter och att det skulle bli en reva i dimensionerna om vi kom för nära varandra. Men det gick bra.

Jag var bara tvungen att ta en gruppbild med honom,
visst känns det bara för stört på något sätt.

Några tyckte jag skulle skjuta honom med min phaser, men jag sa att det skulle ju vara emot the prime directive, vi lägger oss ju inte i andra världars angelägenheter.

Jag höll mig till vatten hela kvällen, inte en uns av kolhydrater passerade mina läppar, varken i form av godis, läsk, alkohol eller annat skräp

6 kommentarer:

  1. Skitbra jobbat att inte äta/dricka en massa slisk,,,kanonbra :)
    Men du,,,när man läser din blogg och dina konversationer med diverse rymd-kaptener så låter du allt liiiite "Trekkie" *asg*

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Jag har ju sett serien, jag vet ju vad som utspelar sig, men jag går inte på convent för det. Men serien är bra och hör sen :)

    SvaraRadera
  4. Hahaha, ja jag har nog sett något enstaka avsnitt eller del av film (du ser,,jag vet inte ens om det är filmer eller serier *s*), men kan inte koppla en enda fras eller karaktär till rätt film/serie :D

    SvaraRadera
  5. Vi införskaffade alla serierna i början av året och vi har redan gått igenom voyer (just nu känner jag att stavningen är lite risig) next generation och vi håller på med deep space9 så när man strecktittar så går det nog in på ett annat sätt :D

    Men det är kul

    SvaraRadera
  6. Visst låter det allt lite trekkie hehe
    Du e duktig du!! Fortsätt så!!!

    Kram Mia

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive