söndag 17 augusti 2008

Twlight zone


När vi kom hem så stod det en snowracer på baksidan av huset. Hur den kom dit eller var den kom i från hade jag ingen aning om så jag frågade maken min per telefon var den kom i från. Han fattade inte vad jag pratade om så när han kom hem så gick han också och kikade. Det mest creepie med den tyckte han var att det var en modell som bara gjordes ett kort tag och en exakt kopia av en som han själv haft när han var liten men som han vet inte finns längre eftersom den gått sönder och sedan disponerats till soporna. Det enda som fanns kvar var ratten.

Men var kom den ifrån.
Vem tog dit den?
Varför?

Några av våra teorier:
  • Sonens kompis har ställt dit den (varför har vi inte kommit fram till än)
  • Ratten saknade sin kropp och lixom lät en ny växa ut och sen kröp den fram och ställde sig på baksidan av huset.
  • Tomten var förbi.
Någon annan som har någon annan spännande teori?

1 kommentar:

  1. Jag tror att det har blivit en reva i den interstellära tid/rumsdimensionen, med följd att din gubbes snowracer har kommit till nutiden från det förflutna, samt att din räknare på bloggen visar alla dina framtida besökare. Så måste det vara. ;)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive