torsdag 28 augusti 2008

Med kuckelimuckmedicin

fick förkyldningen ge vika.

Jag försökte verkligen sköta mig.
Frukosten var jättebra, jag åt ett halvbra mellanmål. Jag skulle undvika powerbars men det blev en ändå och det är i alla fall bättre än mycket annat som jag kunde stoppat i mig. Jag åt en bra lunch. Middagen med fem varmkorvar var inte något som jag hänger högst upp i dietgranen men bättre än mycket annat. Sen barka det iväg.

Godis!

Och innan jag gick och lade mig fick jag sådana cravings som om jag vore gravid. Jag vill ha pizza!

Pizza och mjölk!

Jag satte i mig en hel pizza själv och guuud va god den var. Den hade massor av fyllning så det nästen inte gick att behålla allt på biten man åt från utan det ramlade av och ner överallt och guuud vad gott! Jag drack fyra fulla 33 cl glas fulla med mjölk vilket innebär att jag fick i mig mer än en liter mjölk helt själv. Jag kunde inte få nog, jag ville bara ha mer och mer mjölk!

Idag vaknar jag upp och förkylningen är bara ett minne blott. Ok, jag har lite sviter men de känns mer som dagen efter en hård overallsfest. Lite öm i halsen, värker lite i huvudet och näsan känns öm. Jag är nästan inte alls snorig, inte mer än vad jag var innan förkylningen satte in och det skyller jag på allergier. Jag är inte orkeslös, sliten kanske, men inte orkeslös.

jag fick ett plus på 0,2 på grund av pizzan och all mjölken och det tycker jag det kan vara värt och bara efter att ha lämnat ungarna på dagis så har jag gått 1284 fler steg än vad jag gick på hela dagen i går och med tanke på att min man nu sitter helt orkeslös och huttrar i morgonrocken så är det jag som får städa undan efter att vi mått dåligt tillsammans och det är inte lite. Vi har ett helt berg med disk och det ligger saker överallt. Det kommer säkert förbränna mer än 0,2 om jag gissar rätt.

Karlsson hade rätt, kuckelimuckmedicin funkar!
Kroppen behöver energi när den krigar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive