torsdag 3 juli 2008

Dag två den första juli

Idag har det regnat, men det gör inget, för vi har hållit oss inomhus.

Idag har jag gått lös på vårat sovrum, och tvingat in maken i att samarbete vare sig han vill eller inte. Jag upplevde att rummet inte hade den optimala möbleringen samtidigt som det var belamrat med diverse pryttlar som bara fyllde ut rummet utan någon vidare anledning. Vi rensade och rensade och rensade och fick bort alla onödiga saker och kvar var endast det rummet krävde. En säng, min arbetshörna, byrå för kläder och fotöljsektionen som har sin egen lilla charm. Vi var på god väg att flytta bort tevemöbeln ur rummet för gott men maken insisterade på att det inte finns någon annanstans att ha dem på, så in kom dom igen. Men ändå, de hamnade på en bättre plats och rummet känns dubbelt så stort.

Avgör själva. (bilder kommer senare)

Vi har bara lite kvar att göra i teverummet i morgon.

Mitt skrivande har jag inte kommit igång med än och jag har varit dålig på att springa, som jag tänkt, varje dag. Men det ska det bli ändring på från och med i morgon. Mina träningskläder hänger över en av fotöljerna och inväntar morgondagen då jag ska ta mig en runda innan frukost. Jag kommer även att sätta min rumpa vid den arbetsplats som jag sitter vid precis vid tillfället, och där ska jag skapa!

Min mathållning och det också varit lite si och så med, jag har ju ätit på max och McDonalds alldeles för mycket de senaste dagarna, men idag har jag bara ätit sunt. Om man inte räknar godiset som jag har ätit för att kompensera mitt rökstopp. Men jag ska skärpa till även detta. Man kan säga att jag har tre fyra projekt på gång samtidigt. Jag organiserar huset, jag arbetar med vikten, jag slutar röka och jag författar. Shit… kvinnan som inte kan göra en sak i taget…

1 kommentar:

  1. men hallå... vi kvinnor fixar att göra detta på samma gång.. Tänk om de va maken som skulel göra detta!! *fnissar*
    Krams Mia
    Jag rekomenderar kestine för myggen!!

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive