lördag 10 maj 2008

Dags att vända trenden

Veckan som har varit har inte varit speciellt bra. Jag har varit ensam med barnen en stor del av veckan vilket resulterat i dålig aktivitet i träningsområdet. Jag har dessutom fallit dit alldeles för många gånger i fråga om socker. Det har varit bullar, det har varit glass, det har varit choklad. Men nu i helgen ska jag jäklaremej vända på trenden. När jag vägde mig i går morse stod vågen på 79.9 och då blev jag rädd. Att gå över 80 igen är inget jag vill. Även om det bara handlar om ett hekto så är det skrämmande. Just åttio. Åtta istället för en sjua. Nej! Jag vill inte dit igen! Och nu på onsdag så är det vårruset!

Jag klev upp i morse, drog på mig träningskläderna och sprang en bra bit. Jag vet faktiskt inte hur långt. Men mör blev jag, som en oxfilé som smälter i munnen på dig! Och skönt var det också, tro't eller ej! Jag var ju en löpare i mina unga år *harkel* väldigt unga år, typ mellanstadiet. Kanske ska ta upp det igen, för det var ju kul. Jag får se hur jag mår efter vårruset.

I alla fall så åt jag frukost först när jag kom hem igen och sen körde jag en halvtimme med yoga i vardagsrummet. Det borde väl sätta en vändning i trenden får jag hoppas. Nu är det massor av vatten som gäller och efter att ha städat hela huset, grundligt, så borde jag nog komma lite i fas. Kanske tillockmed kan väga under 79 vid vägning på måndag *håller tummarna*

Nä, back to it!

2 kommentarer:

  1. Kämpa på du har ju varit jätteduktig och gått ner massor. Se nu till att kilona inte kommer smygandes igen.

    SvaraRadera
  2. nä det är ju just den biten som kommer bli min nästa utmaning :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive