söndag 13 april 2008

Som vanligt

hade jag en jättebra vikt med massor av minus på fredagen och idag är det en helt annan femma. Jag tror jag ska skriva in fredagsvikten i viktutmaningen, jag är med i, istället för måndagsvikten, för den är alltid jättedålig. Dessutom ska jag börja använda mig av denna sida http://www.madeinlumpen.se/ eftersom jag aldrig kommer iväg på några gympapass. När man pluggar heltid och dessutom har den aktuella studietiden på praktikplats och på det även har barn och en man som jobbar senare än mig på kvällerna, ja då blir det väldigt sällan gympa.

Men nu kan jag köra i vardagsrummet istället. det känns bra.

I går hade jag ett gympapass här hemma i form av storstädning av huset. Nu är här jättefint. Jag började passet med att sortera tvätten och det kan jag lova är en heltidssysselsättning. Jag tror i ärlighetens namn att det är mer kläder i tvättomloppet än i garderoberna, och då är garderoberna knökade. Jag vågar inte tänka mig hur mycket kläder vi skulle ha om allt var tvättat och rent. Förra rejäla tvättsessionen vi hade gjorde att kläder som jag inte sett sedan vi flyttade in i huset, för sex år sedan, kom fram.

Nu ska jag ner och fortsätta tvätta.

Men jag ska nog inte räkna med att viktnedgången blir så bra framöver så jag fimpade i fredags... och antirökkampanjer brukar klinga illa med dieter och viktnedgång :( men jag är ju tjejen som ska göra allt på samma gång så... back to tvätt, författarskap, examen i socionomyrket, uppfostran av barnen, renovering av huset, viktnedgången och självförverkligandet!

1 kommentar:

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive