lördag 19 april 2008

Modebloggsförsök

Här kommer ett modebloggsförsök. Jag har ju gått på min hemska diet och fick därför fria tyglar att handla kläder så jag skulle bli glad och snäll (tror inte det fungerade så bra).

Nu tänkte jag köra samma grej som dom där små rikemanstjejerna blir så stora av. den första skillnaden på min och deras blogginlägg är att alla kläderna som jag handlade kostade tillsammans ungefär vad en topp gör utav de som de handlar och visar upp. Den andra skillnaden är att jag är en tant i bloggvärlden, den tredje är att jag har en kropp som fött barn, och det syns (Ett tag till) samt att jag inte gömmer mig bakom 2 kilo smink utan går helt naturell (och skrämmer skiten ur alla). Here goes:


















Till vänster kan man se mig i ett blått linne för 49 kronor och en beige långärmad topp för 49 kronor. Till detta bär jag ett bar rutiga beige byxor 74,50 (halva reapriset) På den högra bilden har jag ett rött linne med spets, 2 för 99 kronor vilket gör att linnet på bilden kostat 49,50. (jag köpte även ett grönt) Undertill kan man skymta en svart jeanskjol för 74,50.


















Även på dessa bilder har jag de bruna rutiga byxorna (passar till det mesta) men även en topp Eucalypsus 99 kronor.



















Samma tjusiga byxor igen och på överkroppen har jag en vit topp av samma märke som den beige samt att jag har ännu ett blått linne, fast i mindre storlek.

Allt är förstås inköpt på ICA och det roligaste är att affären höjer självförtroendet med sina generösa storlekar då jag köpte många av kläderna i small och medium var för stort. Jag köpte inget large alls så nu känner jag mig riktigt smal och snärt (fast jag ska ändå gå ner femton kilo till.) För 543 kronor fick jag alltså två långärmade toppar, fyra linnen, ett par byxor och en jeanskjol, gissar att en av blondibellas toppar kostar mer än så. Jag är mamma, jag är praktisk.

(Undrar om ICA kontaktar mig nu och erbjuder ett fett sponsoravtal på samma sätt som de där snärtiga unga brudarna fått av andra företag de har skrivit om?)

7 kommentarer:

  1. Underbart! Du har verkligen fått till den där dryga "jag vet att jag är skitsnygg"-minen.. Och det är du ju också! Min favvotröja är för övrigt från Ica Maxi Eurostop trots att jag bor mitt i brat-träsket. De har bra skit där. Kram!!

    SvaraRadera
  2. Infanterield:
    menar du den minen på näst sista bilden då eller :D

    SvaraRadera
  3. Härligt modeblogg!
    Fy för hemska dieter - har du inte hört talas om low calorie high fat. Vet inte om det funkar så bra - äter grädde och bacon - har ialla fall inte gått upp mer i vikt! haha.

    Har ica ringt ännu!

    Kram Maud

    SvaraRadera
  4. Jag köper inte så mycket kläder på stormarknaden, men däremot skor! Förra våren köpte jag basketkängor för ca en 50-lapp och innan dess ett par joggingskor för samma summa. Det är jättebra! Nu syns det mer än på förra före/efter bilderna att du har gått ner i vikt! Jäklar! Du ser jättebra ut! Har ICA-Stig ringt än?
    Självklart ringer jag dig när vernissaget är!
    KRam cissi

    SvaraRadera
  5. Gårdsromantik: JO detlåter ju som en riktig partydiet :) men min diet gör istället att jag redan har raset mer än 25 kilo på mindre än ett halvår, så jag håller mig till den, fast den är fördjävlig i mellanåt.

    zizzi: I ja jag tycker jag har blivit riktigt läcker nu :)om jag får säga det själv och du, ring i gooood tid :)

    zizzi och gårdsromantik: NEJ!!! Dom/han har inte ringt än, men jag får väl hålla mig till tåls, jag har ju inte haft den uppe mer än några timmar än :) det kommer säkert i eftermiddag ska ni se

    SvaraRadera
  6. En suvvens modeblogg!! haha du e så jäkla duktig!!

    Kör på, ser fram emot fler modebloggar från dig!! *Big smile*

    Mia

    SvaraRadera
  7. Herregud vad liten du har blivit! go go go snygging!

    Själv är man på semester... det blir nog hård diet och träning när jag väl kommer hem! =)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive