fredag 18 april 2008

Jag snubblade in på Cissis sida och såg detta helkomiska svenssontestet och var bara tvungen att pröva, och det var riktigt roligt, i viss bemärkelse, se själv.

  1. Ditt efternamn slutar på -son [ ]
  2. Du känner någon som har samma förnamn som du [ X ]
  3. Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du [ ]
  4. I din familj är ni 2 barn [X] (beror på hur man ser det, jag har en bror vilket gör att vi var två barn för femton tjugo år sedan. Men nu har jag ju två barn själv så, det får räknas. Jag är förresten som ett stort barn så vad blajjar jag om)
  5. Du bor i villa [ X ] (undrar om jag får pluspoäng om jag är uppväxt i villa och nu äger en egen?)
  6. Du bor i en tätort [X]
  7. Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla [ ] (om mina föräldrar skulle varit mellan trettiofem - femtio år så skulle det innebära att dom skulle varit 2-17 år när dom fick mig, lite otäck tanke och inte speciellt svensson heller för den delen)
  8. Du har egen mobiltelefon [X] (men jag var hela 24 när jag skaffa en)
  9. Dina föräldrar har gift sig [X] (japp och jag med, får jag plusspoäng då?)
  10. Din mamma är yngre än din pappa - fast bara sju månader [ X ] (Japp men gick ändå i pension före honom, undrar om det blir minuspoäng då?)
  11. Din pappa heter Lars [ ]
  12. Din mamma heter Anna [ ]
  13. Din familj har en Volvo [ ] (Nä men ford, borde nästan räknas i samma xrysspoäng)
  14. Din familj har en silvergrå eller röd bil [ X ] (Din familj, lite svårt att veta vad dom är ute efter, mina föräldrar har inte en grå eller röd bil, men vi har det, så det får väl räknas då. Jag kan väl inte räknas som svensson efter vad mina föräldrar gör för val efter att jag flyttat hemmifrån va?)
  15. Du har tillgång till Internet hemma [X]
  16. Du har ett eget rum []( vill inte ha det heller, jag gifte mig för att få sked på nätterna, bland annat)
  17. Du har varit utomlands minst 2 gånger [X] (Ja men i stort sett inget sedan jag gifte mig, mer än i danmark då, och det räknas ju till skåne. Så ja, det beror ju på om jag ska räknas som svensson efter hur mycket mina föräldrar släpade runt mig över jordklotet som liten eller hur mycket jag reser för egen maskin. Äsch det ser ju bra ut om jag rest mycket så jag kryssar)
  18. Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna [ ]
  19. Du har varit i Grekland [ ]
  20. Du har varit på Öland minst 2 gånger [ ]
  21. Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger [ ]
  22. Din familj har en husvagn [ X ] (Fast ingen normal människa skulle någonsin vilja semestra i den, mer än Eddie och Lax då, fast jag skrev ju normala, så...)
  23. Ingen av dina föräldrar röker [] (båda röker, men på min uppväxttid så kändes det ganska svensson)
  24. Din pappa är lite lätt överviktig [X]
  25. Du idrottar flera dagar i veckan [ ] (Idrottar är ju ett ganska skarpt ord, jag håller inte på med nån sport, men jag tar raska promenader... äsch, vi skiter väl i den då)
  26. Du har husdjur [] (Räknas barnen eller maken? annars har jag ju ett dresserad kvalster i sängen)
  27. Du får månadspeng [ X] (Ja från csn *asg*)
  28. De flesta i din familj är blåögda [ X ] (Japp, det är bara att lura av oss vad som helst... helt blåögda och den största delen av familjen är blond också, give us your best shot)
  29. Du äter på Mc Donalds [ X ] (Ibland, inte just nu, hellre på max.)
  30. Du följer Melodifestivalen []

Multiplicera antalet X med 3 för att få fram hur många % Svensson du är.

Jag är 45% svensson

Nu kommer den intressanta frågan... är det så svensson att få 45% på ett test riktat mot 18 minus när man är 33 år? Dessutom är det visst omöjligt att få 100% på testet, det högsta verkar vara 90% vilket innebär att jag har precis 50%, snabbt omräknat.

3 kommentarer:

  1. Men vi har ju en silvergrå volvo hehe det måste ju räknas hehe

    knasigt värre hörru
    Krams

    SvaraRadera
  2. Du är alltså mer svensson än jag? Enligt testet alltså....Hur går det med boken? Får man läsa nåt snart? Inte för att jag vill tjata. Men jag tror att det är viktigt för dig.
    Kram cissi

    SvaraRadera
  3. Tja mia, du är ju inte min mamma så ;) det var ju antingen vi eller föräldrarna så. Men ni har en fin bil.

    zizzi: shit, mer svensson är dig, nu blir jag lite oroad, jag har aldrig sett mig själv som mer svensson än dig. Men det är klart, med tanke på testen så kan man väl tolka det som man vill. Ja, det är bra med tjatet, JAG SKA JAG SKA JAG SKA!!! Nån gång. Säg ett datum som jag måste skicka, så får jag en deadline, det behöver nog jag.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive