lördag 15 mars 2008

I pausen

Japp, jag sitter faktiskt och glor på melodifestivalen. Helt otroligt.

Summering, förutom att hon som sitter vid flygeln och sjunger tror att hon är björk, så har vi kommit fram till detta i familjen.

Vi tyckte att BWO är det bästa bidraget och att Frida och vad dom nu heter mer, kommer på andra plats. Vi tror inte att svenska folket tycker samma, för så är det sällan. "litet inlägg mitt i inlägget, vad hårig Ola Salo har blivit" tredjeplats för oss är Amy, fjärde plats, Nordman, tredelad femteplats Perelli, Sibel och Bengtzing. Sjätte plats Sanna, sjunde plats Rongedal och sist självklart, Sjögren.

Vår jury har bestått av en man i över trettioårsåldern, en kvinna i undre trettioårsåldern, en pojke i snart sjuårsåldern och en flicka i treårsåldern, så vi har nästan täckt alla åldersgrupper.

Vi är oroade över att många av dom som sitter och diggar schlager och röstar, gillar dansband och därför röstar på en av de pinsammaste låtarna som varit med, "I love europe"

Självklart är Örebro, Sveriges pärla först ut med att rösta...


Fortsättningen följer, tårar eller hurrarop, det återstår att se.

3 kommentarer:

  1. Sibel?!?! Före Sanna och Rongedal. Det är tur att smaken är som baken.....djup och inåtgående, nej, delad menar jag! Tycker om er ändå, fastän ni inte höll med mig. :-)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Det är jag som tagit bort kommentaren ovanför, eftersom den översta blev dubbelt inskickad, om du förstår.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive