lördag 22 mars 2008

Glad påsk ute i buskarna

Nu har vi haft äggjakt här hemma. Maken har köpt hem ungefär fyra kilo godis och jag har bävat inför den här helgen.

Jag har ju så dålig karaktär!

Jag var på thurbophesten i onsdags och där hade dom jultallrik, jag åt två och en halv plus godis och två cider samt en semla. På torsdagen hade dom godisskålar på kontoret och jag tog flera bitar. I går var jag med familjen hemma hos ett par bekanta som vi knappt träffat något alls på närmre sju år och nu äntligen hade vi hittat en tid och vi åkte över och fikade. Dom hade bakat, det var jättegott och jag kunde inte hålla mig ifrån utan tog alldeles för mycket. Jag har gått upp sedan i måndags och jag är säker på att det kommer fortsätta att stiga med allt godis i huset.

Maken hade kombinerat mitt ägg och det var jättefint och jag kanske kan hålla mig till det och mitt naturgodis samt nötter som jag inköpt, men vi ska inte hoppas på för mycket.


GLAD PÅSK

1 kommentar:

  1. Glad Påsk till dig och din familj.. Det ser ut att vara ett riktigt gott påskägg du fått av gubben din... Vi får köra en nystart i morgon... och sen en ny nystart nästa söndag... ler...

    Massa kramar...

    Zupermom

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive