söndag 30 mars 2008

Frillesås

Jag var nere på västkusten i helgen och firade en kär vän och lite annat slödder *fniss* då dom börjar bli gamla och gaggiga, 105 för att vara exakt. Jag hade ju köpt tågbiljetterna tidigare i veckan och direkt efter fått ett kraftigt halsont som har varit det värsta halsont jag varit med om. Hade jag inte köpt biljetter som var helt obytbara eller oreturbara så hade jag nog ringt och sagt, tyvärr, jag kommer inte att åka, behöver krya på mig, men nu hade jag ju lagt ut fem hundra på resan så det var bara att bita i den starka halstabletten och sätta sig på tåget.

Resan ner gick smidigt förutom att boken jag tog med mig tog slut så jag började desperat att läsa på allt som hade bokstäver på sig. Blir lite tjatigt i längden att läsa innehållsförteckningen på en haltsablettspåse upprepat i två timmar. Efter ett kort stopp hos bror och svägerska så bar det av ner till Fylleså... sorry, Frillesås. På vägen så pratade vi om att det säkert kan hända att många är nyfikna på vad man gör, alltså, jag skulle förbereda mig på frågor och att ha hus och bil står högt i kurs. Jag har ju både hus och bil så om någon skulle fråga vad jag gjorde nu för tiden så skulle jag svara "har bil". Jag fick aldrig den frågan under kvällen. Däremot fick jag frågan *trumvirvel* "Vad jobbar din man med?" Aaaah... nu snackar vi, sa jag att frillesås ligger på landet.

Andra kommentarer som halgade ganska friskt var:
"Ooooh, va långhårig du har blivit?"
"Oj, det är ju bara hälfter av dig här"
"Shit, du är inte helt svartklädd!"

Det som diskuterades mest under kvällen var:
  • barn
  • minnen
  • barn
  • alkohol
  • barn
  • musik
  • och barn
Frågor som dök upp under kvällen som aldrig fick sitt svar:
-Vad har hänt i min gamla klasskompis uppväxt som fått henne att ha sånna starka känslor kring urin?
-Vad rotade poliserna efter i buskarna klockan halv två på natten?
-Vilken religion tillhörde bönsallanden?

Det är skönt att komma ner till västkusten för då får jag inte bara långa konstiga blickar när jag drar mina torra skämt utan roligare responser som till exempel asgarv.

Här kommer lite fina ögonblick från kvällen:


Lite finare lite bättre
Här är cosmopoliten som totaldödade halsen för resterande kväll


Ett stycke mycket trevlig bordsherre
Bandet som spelade på kvällen hette bröderna daltsons, dom vägrade spela frillesåssågen så jag vart lite besviken. Till höger ser ni min gamla kära klasspolare. Vi pratade om att starta ett band i sexan, verkar som om han gick och gjorde det utan mig. Fy fan va taskigt!





Födelsedags"barnen"

Me ans zupermom
supersexy!
Tillsammans är vi en liten människa mindre än förr




Här är jag och... ja om han kallar mig syster yster så måste det väl helt enkelt vara lillstrumpa jag står med på bilden.

Nu ska jag gå och vila halsen och överiga kroppen efter en väldigt trevlig helg.

God natt!



1 kommentar:

  1. Men hallå!! Vart tog slipsen vägen?? Ni ser ut att ha haft skitskoj iaf.. hmm kanske därför den försvann LER
    Hur gick de mä stövlarna du fick då?? kunde du ha dem??
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive