måndag 24 mars 2008

Bättre än förväntat

Nu är påsken över och jag har bävat över måndagsvägningen.
Jag började med festen i onsdags med cider, julmat och semla, gick vidare med godis på kontoret på torsdagen, på fredagen blev det fikabröd hemma hos ett par kompisar. Lördag var ju påskafton och då blev det än mer godis och en tårta till efterrätt och så godis, cider och baileys på kvällen och mer godis. I går blev det lite choklad och så partade jag på påskägget jag fått av min man som var jättegott.

Vad skulle nu detta resultera i i viktväg ? Minus var ju inte att räkna med det var bara att försöka se över nederlaget och se det med positiva ögon. Vad skulle det bli, ett kilo? två kilo? kanske till och med tre kilo? Fick nästan lite ont i magen när jag ställde mig på vågen och den stannade på PLUS 0,7 KILO!!! Det var ju inte så farligt som det kunde varit.

Därför gör jag nu en liten segerdans som innebär mycket hoppa, studsa, vicka på höfter och vibrera med överkroppen. På det sättet blir jag nabbt av med plusset och mina ungar får sig ett gott skratt.

2 kommentarer:

  1. Haha den där segerdansen v visst bra!! kanske får göra den själv haha!! Skitkul!! Hejje Hejja

    SvaraRadera
  2. Vill se den där segerdansen på lördag... he he... Själv tänker jag dansa linedance på lördag... ler...

    Vi får ta nya tag resten av veckan...

    Massa kramar...

    Zupermom

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive