söndag 9 mars 2008

Blev ingen akut idag

och lika glad för det är jag men gladast är nog räven... sonen menar jag.

Vi höll på att packa ihop oss på förmiddagen i form av matsäck för mig och sonen till sjukhuset då jag räknade med lång väntetid. Alla skulle ha på sig kläder och vi planerade att maken skulle köra bort oss två till sjukan innan han och dottern skulle bowla. Medan vi packade och fixade och donade så började jag studera sonen. Förutom det att han stödde på foten i mellanåt när han inte ingående tänkte på att inte stödja på den, samt att han satt på knä vid ett tillfälle med foten under sig, fick mig att undra om det var så akut med foten som det verkade från början.

VI bestämde på att vi skulle avvakta med sjukhusvistelsen och låta andra mer akut sjuka få tiden med läkaren. Han fick helt enkelt åka med och bowla. Vi lärde oss snabbt att två timmar är för lång tid att boka med två barn, som bara orkar med att bowla en kvart. Jag kan tänka mig att sonen skulle tycka det vore roligare om han inte hade ont i foten. Han kunde inte bowla på vanligt vis utan var tvungen att använda ställning och det var inte så roligt, kan jag förstå. Han satte sig istället i bakgrunden och studerade när vi spelade. Efter en stund fick han pengar och fick gå och köpa en muffins för att det var lite synd om honom. Detta såg dottern och det var då hennes bowlingintresse dog också.

Hur gick det för mig då?
Jo, jag var bästis med rännan! Det gick verkligen käpprätt åt helvete! Jag jublade och gjorde segertecken och gick ner på knäna, när jag fick ner några enstaka, för så sällan var det. I protokollet kunde man se streck, streck, streck, streck, tre, streck, streck, streck, streck, fyra. Det var rent pinsamt! Sen när dottern tröttnade så fick jag hennes bana också och vad händer då? JAG FÅR STRIKE!!! Vad fan är oddsen? Här går jag och samlar ihop dom sämsta poängen i mannaminne och när jag kastar på en annan persons poäng, ja då får jag strike!

Ja ja, i morgon bitti ska jag väga mig och jag kan gissa mig till att det inte är något direkt minus, hinderbanan i går gjorde inte sitt i viktkurvan och jag har ätit skräp idag... fy på mig. Jag skäms. Jag är en dålig människa utan karaktär överhuvudtaget! För att bevisa det ska jag nu gå och ta en cigarett!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive