torsdag 7 februari 2008

Uppdatering på förskolefronten

Nu är allt utrett och klart. Det handlade om ett missförstånd, eller snarare, lack of comunication. Från deras sida. När dom sa att jag inte skulle få mer än en halvtimme på mig så betydde det att jag skulle ta den tid som det behövs men helst inte mer än en halvtimme. När dom sa att jag inte fick skriva senare än halv sex på barnets schema så betydde det att det inte fick STÅ längre än halv sex på schemat, men det behöver inte betyda att personalen inte är beredd att jobba längre än till halv. Det hade med nåt organisatoriskt att göra, eller i alla fall något större än bara jag och mitt lilla schema.

Nu är det i alla fall bestämmt så att jag kan komma och hämta senare än halv sex, den tid utöver halv sex som personalen får jobba tar dom ut på annat sätt och alla är glada och trevliga. Om jag kan komma tidigare än halv sex, så ska jag (som om jag inte skulle det om vi inte sagt det?)

Nu har jag äntligen fått den portabla lilla hårddisken, nu ska jag lyssna in mig på det nya cure så jag inte är helt lost när jag går på konserten, och sen ska jag kika lite på gamla härliga CSI, orginalserien med GRISSOM! Yeah!

Och så ska jag tvätta...

1 kommentar:

  1. HEJ!
    Hur går det nu då du börjat äta? skriv å berätta lite?

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive