torsdag 24 januari 2008

något hände igår

Jag startade ju föräldrakommittén för dryga ett och ett halvt år sedan. Jag var helt själv från början men efter närmre ett år så var vi en fem "aktiva" inom kommittén. Med "aktiva" menar jag att det var jag som fortfarande höll reda på allt själv, se till att fika fanns till eventuella träffar, fixa affichering jaga folk. Visst var det vissa(läs en) som gjorde saker, efter att jag sagt vad som skulle göras. Detta har ibland gjort att jag nästan gått i väggen.

För några månader sedan kom två nya itressenter till kommittén. En kille och en tjej. Tjejen i fråga kände jag driekt att det fanns mycket gnista i så jag hoppades mycket på henne och att hon kanske skulle ta över en del av ansvaret.
Men aldrig trodde jag att det som hände igår skulle hända, inte så fort i alla fall.

Jag hade precis kommit hem, lagt mig och gosat ner framför teven. Jag var trött och seg och ville bara stänga av hjärnen för kvällen då telefonen ringde. Det var hon. Hon berättade att hon och den nya killen hade gjort en affiche med info inför de saker som skulle hända veckan efter samt information angående de frågor som vi precis börjat arbeta med. hennes och killens telefonnummer fanns med som kontaktpersoner för de som hade frågor.

Någon i föräldrakommittén förutom jag hade tagit eget initiativ. Någon i föräldrakommittén förutom jag hade tagit ansvar för något.

Det kändes så befriande!

Just nu känns det kaosartat här hemma eftersom dottern ligger med över 40 graders feber, jag försöker få tag på sjukvårdsupplysningen och dessutom ska jag börja praktiken halv åtta i morgon så jag hinner läsa in mig på fallen som ska tas upp på mötet klockan halv nio. Sömn känns vitalt då jag ska spendera 3½ timme på ett möte bara för att lyssna på vad andra säger. Kan bli pinsamt om jag somnar, samt att det inte blir lika lärorikt då.

God natt på er gott folk, vi får se om några familjemedlemmar kommer spendera halva natten på akuten detta dygn!

2 kommentarer:

  1. Hoppas att någon slapp tillbringa natten på hospitalet... Keep me posted....

    Lycka till i morgon...

    Kramar...

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni slapp akuten, zäb ligger fortfarade i feber.. *muttrar* varför denna helgen.. varför när vi e uppe??!! jaja hoppas det gick bra på det låååånga mötet å att ögonlocken inte va alltför trötta!! KRAMAR!!

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive