onsdag 5 december 2007

vart tog armen vägen

När man är så där överviktig som jag är/var så får man ett slags häng på överarmarna. Lite som en långpåse med fett som hänger ner från utsidan av armen när man lyfter den.Väldigt osexigt(tycker jag). När den minskade märkte jag att det såg lite stört ut med min hårväxt (som vi kvinnor faktiskt har under armarna, även om de flesta nitiskt döljer det väldigt bra). Stubben såg liksom ut somom det växte ut på själva armen, bakåt. Svårt att förklara vad jag menar, men det är inte det viktigaste utan det viktigaste är den upptäckt som jag gjorde idag.

Idag när jag duchade tänkte jag kolla om det såg lika knepigt ut med årväxten igen, så jag lyfte armen och sänkte blicken för att kika, lite så där snabbt.
Jag såg ingen hårväxt på armen för JAG SÅG INTE ARMEN!!! Alltså, jag såg juarmen, jag hade ju inte blivit blind eller tappat hela armen, men den där påsen som så tydligt brukar hänga där på armen, DEN VAR BORTA! Jag fortfarande häng kvar, men i jämförelse med hur mycket häng jag hade förut så är det som om den vore helt borta!

Jag kanske kommer bli lite snygg i baddräkt i sommar.
Jag har ju en bild som jag vill uppnå, kommer nog aldrig lyckas med tanke på att jag fött barn sedan dess, men man kan ju alltid önska :)

1 kommentar:

  1. GO GIRL!! Kan inte annat än att hejja på dig!! Kramisar Mia

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive