onsdag 17 oktober 2007

Isolerad

Idag när vi skulle använda internet så upptäckte vi att vi inte har någon uppkoppling. Vi har beställt snabbare bredband men det känns som om det blev en aning långsammare i stället, alltså, helt still! Vi ringde och fick reda på att vi kommer få uppkoppling i morgon. Det innebär att vi kommer vara helt avstängda från omvärlden i kväll. Rena stenåldern, som om vi levde på åttiotalet igen. Hur gjorde vi då?

När jag kom till skolan och skulle ringa en klasskompis så upptäckte jag att min mobil fått för sig att jag har headset på. Men jag har inget headset på. Det innebär att jag hör signalen när någon ringer, jag kan även ringa till folk, men jag hör inte vad de säger och de hör inte mig. Jag fick springa runt och leta upp min klasskompis och låna hennes telefon eftersom min mobil ringde fyra gånger på en kort stund. Det är väldigt ovanligt. Folk ringer inte mig mer än när de inte borde.

Jag är alltså avstängd från internet där hemma och min mobil fungerar inte som den ska. Jag kanske ska permanenta håret, ha stentvättade jeans med hög skurning samt sminka mig i rosa färger och ha pastellfärgade tröjjor på mig. Jag menar, ska man leva som på åttiotalet så ska man!

Seminarieproblemet har löst sig nu. Jag kunde ändra hjärnröntgen till en vecka senare, men problemet kvarstår egentligen ändå så det är ingen ide att säga "ja ja nu beklagade du dig för ingenting". Problemet är löst för mig, men problemet kvarstår eftersom andra kan råka ut för det. En kompis till mig har fortfarande tio sidor att skriva och en annan kompis missade sin nära släktings begravning. Men jag har i alla fall inte några problem längre.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive