fredag 26 oktober 2007

Dålig koll

tänka sig, nu har vi varit utan bredband i en och en halv vecka.
I går när jag hämtade lillaflickan så fick jag höra från en av de andra föräldrarna att det var föräldramöte på sonens skola. Det hade jag INGEN aning om. Snacka om att vara en dålig förälder. Vi missade förra för vi hade inte ingen aning om det mötet, och nu var det alltså möte igen och det skulle jag INTE missa.

Det börjar ju bli lite pinsamt det här menar jag.

I förrgår hittade jag två lappar i skåpet (inte för att jag inte tittat inne i skåpet tidigare, men av någon anledning så dyker lapparna upp från ingenstans, en eller två veckor försent) där det stod att han skulle göra kapitel 4 i läxa sen stod det att han skulle göra kapitel 5 i läxa och sen stod det att han skulle göra kapitel 6 samt att det var viktigt att han gjorde den eftersom han blev ledsen när han inte kunde hänga med på det hans kompisar pratade om i klassen. Tack för den själasmällen. Det förstår väl jag med, men det här med lappar funkar uppenbarligen inte.

Det senaste vi hade hört var att det inte var mer läxor så då gjorde ju självklart inte vi dom.

Nu till mötet, jag fick slänga mig på telefonen och ringa vår underbaranste barnvakt i hela världen, som alltid ställer upp (och som förövrigt skulle bli en helt underbar pappa, den dagen han blir det) och han kunde hoppa in, som vanligt. Jag kunde gå på mötet och där fick jag veta att det varit problem med busighet och okoncentration. Härligt, nu är jag uppdaterad. Och sen satt vi och kolladepå film hela kvällen så jag kom inte i säng förrän efter tolv, som vanligt, men det där med sömn är överskattat. Jag menar, ligga stilla i en säng och blunda, hur kul är det egentligen på en skala?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive