Jag har blivit ombedd att berätta lite om min mat, so here goes.
Huvudsaken är att jag inte tar för stora portioner och att det inte är för fett.
Huvudsaken är att jag inte tar för stora portioner och att det inte är för fett.

Andra frukostar är bland annat varm frukt med mandelkeso. Inte provat än men det kommer, det kommer. Inget bröd får däremot intagas.
Efter en två timmar brukar jag avnjuta ett gott mellanmål bestående antingen av xtravaganzas chokladdryck eller en liten energibar.

Den mesta mat jag brukar avnjuta kommer från havet. Det är bra fetter och smal mat. På bilden kan man se ungsbakad torsk med en kesella rör med fransk senap och kräftstjärtar. Mumsigt värre. Och så självklart den obligatoriska grönsalladen som skall uppta halva tallriken. Till grönsalladen har jag en mycket god salladstressing med en massa nyttiga oljor och vinäger.
Även efter denna måltid brukar jag inta en xtravaganzadryck eller energibar, en så där två timmar in på eftermiddagen.

Man behöver naturligtvis inte alltid äta fisk, även om det nu är så gott att man kan äta det varje dag. Idag till exempel åt jag ungsgratinerade rotgrönsaker och rödtunga till lunch och entrecote med rotgrönsaker till middag. Kesella ingick i båda rätterna.
Kvällen avslutas med ännu en xtravaganzadrink frammåt nio tiotiden.
Efter att ha genomgått en helvetesdiet från xtravaganza, som fick mig att gå ner massa massa kilon, så lär man sig uppskatta mat. Nyttig mat framförallt. Inga problem att äta lagom mycket, och det är alltid kul att exprementera fram god mat, som är nyttig. jag går fortfarande ner i vikt, nästan ett kilo i veckan, på den här dieten.
Kommentarer
Skicka en kommentar
Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.